Γ' Εθνική

Πανιώνιος: Ξανά στους «κυανέρυθρους» ο Ενγκόγκ

Μετά από πέντε χρόνια ο Νταβίντ Ενγκόγκ θα φορέσει ξανά τα χρώματα του Πανιωνίου. Ο πρώην ποδοσφαιριστής των Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ ενισχύει την ομάδα για τον στόχο της ανόδου στη Β' εθνική.

Σε μία σπουδαία μεταγραφή-επιστροφή προχώρησε ο Πανιώνιος, αφού οι Νεοσμυρνιώτες ανακοίνωσαν τον 33χρονο Νταβίντ Ενγκόγκ.

Ο Γάλλος επιθετικός με σπουδαίο βιογραφικό, έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Παρί Σεν Ζερμέν και Λίβερπουλ.

Θα φορέσει ξανά τη φανέλα του «Ιστορικού» μετά τη σεζόν 2016-2017, όταν και αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια με τα χρώματα των «κυανέρυθρων», έχοντας σκοράρει τρία τέρματα και μοιράσει μία ασίστ σε 469 αγωνιστικά λεπτά.

Ο Ενγκόγκ έμεινε ελεύθερος τον Ιούλιο του 2020, από την λιθουανική Ζάλγκιρις και εκ τότε δεν έχει αγωνιστεί σε άλλο σύλλογο.



Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

«Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του επιθετικού David N’Gog.
Ο 33χρονος Γάλλος επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα μας ύστερα από την σεζόν 2016-17 και έχει να παρουσιάσει ένα αξιοσέβαστο βιογραφικό με παραστάσεις τις οποίες λίγοι ποδοσφαιριστές στην χώρα μας έχουν.

Ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από την ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά, την Παρί Σεν Ζερμέν, από την οποία μεταπήδησε στην Αγγλία και την Λίβερπουλ με την οποία σε 94 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις (Premier League, UEFA Champions League, UEFA Europa League) πέτυχε 19 γκολ ενώ έδωσε 6 ασίστ. Στη συνέχεια αγωνίστηκε με την ομάδα της Μπόλτον έχοντας σε 91 συμμετοχές 16 γκολ και 12 ασίστ ενώ, τελευταίος του σταθμός στα αγγλικά γήπεδα ήταν η Σουόνσι. Ύστερα βρέθηκε για δυο χρόνια στην γαλλική Ρέιμς, προτού ντυθεί στα «Κυανέρυθρα». Μετά το πέρασμα του από τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, μεταξύ άλλων έπαιξε στην Χόνβεντ, την Ρος Κάουντι και την Ζαλγκίρις».


Μετά τη συμφωνία του με τον Πανιώνιο ο Ενγκόγκ ανέφερε:

«Είμαι χαρούμενος που γίνομαι εκ νέου μέλος στην οικογένεια του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Εύχομαι να έχουμε επιτυχία και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να πετύχουμε τον στόχο που έχουμε θέσει»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x