Γ' Εθνική

Πανιώνιος: «Ο δικός μας αγώνας παίζεται καθαρά στο γήπεδο»

Ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν στο φιλικό της Κυριακής (4/9) ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναχαϊκή, εξέδωσε η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ο Πανιώνιος φιλοξένησε την Παναχαϊκή την Κυριακή (4/9) στη Νέα Σμύρνη, με τον φιλικό αγώνα να επισκιάζεται από τα επεισόδια και την οριστική διακοπή στο 57ο λεπτό, μετά από ένα σκληρό μαρκάρισμα του Καρακλαίτς.

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζει πως η φιλοσοφία της ομάδας είναι να δίνει τις απαντήσεις μέσα στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:


«Δεν ανήκουμε εδώ, δε θέλουμε ο Πανιώνιος μας να αφομοιώσει τέτοιες καταστάσεις!

Ανάμεσα σε όσα θα χρειαστεί να αντιμετωπίσουμε είναι και συνθήκες σαν τις χθεσινές, στις οποίες θεωρούμε ότι προκαλούμαστε. Το μέγεθος και η ιστορία του Συλλόγου μάς υποχρεώνουν να δίνουμε τις απαντήσεις μας αγωνιστικά, όπως συνέβη χθες μέχρι το 52ο λεπτό, μακριά και έξω από συμπεριφορές που δεν βοηθούν την προσπάθεια που γίνεται για την επιστροφή της ομάδας στην κατηγορία που ανήκει.

Έχουμε το χρέος να πορευόμαστε με τη δική μας φιλοσοφία. Να δείξουμε σε όλους ότι ο δικός μας αγώνας παίζεται καθαρά στο γήπεδο, εκεί που εδώ και 132 χρόνια κάνουμε τη διαφορά. Ζητάμε εμπιστοσύνη και στήριξη στη μάχη να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο στην φυσική του θέση, όπως και συμμετοχή για να το κάνουμε με τον χαρακτήρα που μας αρμόζει.

Σε αυτήν την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς και δεν υπάρχουν περιθώρια για εσωτερικές κρίσεις. Κλείνουμε σήμερα κιόλας την κακή παρένθεση που άνοιξε, κάνουμε αυτοκριτική, ηρεμούμε και αποφασισμένοι ο καθένας από το δικό του μετερίζι δίνουμε ότι καλύτερο έχουμε.

100 χρόνια μετά την πρώτη αναγέννηση του Ιστορικού, ελάτε να δημιουργήσουμε ακόμη μία, με τρόπο τέτοιο που θα κάνουμε τα παιδιά μας να μας εξασφαλίσουν τα επόμενα 100…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x