Γ' Εθνική

Τέλος από τον Πανιώνιο ο Κούστας

Τη λύση της συνεργασίας με τον Νίκο Κούστα ανακοίνωσε ο Πανιώνιος, που θα συνεχίσει προσωρινά με τον Θάνο Κιούπκιολη στο τιμόνι.

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιώνιο αποτελεί ο Νίκος Κούστας, μετά τη νέα απώλεια βαθμών στο χθεσινό (Κυριακή 19/2) παιχνίδι με τον Ιάλυσο.

Οι Νεοσμυρνιώτες, που συνεχίζουν την προσπάθεια για την άνοδο στη Super League 2, βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας του τέταρτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, γνωρίζοντας την τρίτη απώλεια βαθμών στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές.

Χρέη υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει ο Θάνος Κιούπκιολης, ενώ, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, έχουν γίνει οι πρώτες επαφές για τον αντικαταστάτη του Κούστα.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:
«Η διοίκηση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΓΣ Σμυρνης ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή κο Νίκο Κούστα.

Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του, αλλά και για την αφοσίωση με την οποία εργάστηκε, προκειμένου να έρθουν για την ομάδα μας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Έχουν ήδη δρομολογηθεί επαφές με υποψηφίους για την ανάληψη καθηκόντων στην κεφαλή του τεχνικού επιτελείου, με μοναδικό και απαρέγκλιτο στόχο ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ να διεκδικήσει στις υπόλοιπες έντεκα αγωνιστικές την πρώτη θέση στον όμιλο και την άνοδο στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Θα διεκδικήσουμε τον στόχο μας, πορευόμενοι από τον δρόμο που έχουμε επιλέξει. Εκείνον της αξιοπρέπειας και της μάχης στους αγωνιστικούς χώρους.

Χρέη υπηρεσιακού τεχνικού στην αναμέτρηση με τον Παναργειακό θα επιτελέσει ο Θάνος Κιούπκιολης
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x