Γ' Εθνική

Πεντ-Άρης να γουστάρεις!

Μετά από αρκετό καιρό ήταν χορταστικός. Ο Άρης με σόουμαν τον Πόι «σάρωσε» 5-0 το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος στο «Βικελίδης», πέτυχε την τρίτη σερί του νίκη και συνεχίζει το κυνήγι της κορυφής.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Σε τροχιά κορυφής και μάλιστα με ιδιαίτερη άνεση διατηρήθηκε ο Άρης. Χωρίς να αντιμετωπίσουν το παραμικρό πρόβλημα, οι «κίτρινοι» καθάρισαν με σκορ 5-0 το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και παρέμειναν στο -4 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Τον δρόμο προς τη νίκη για την ομάδα του Μιχάλη Καλαϊτζίδη άνοιξε ο Μάουρο Πόι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (32’). Η αποστολή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έγινε ακόμη πιο εύκολη με τον Αργεντινό να διπλασιάζει τα τέρματα της ομάδας του στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου (49΄). Το σόου «Πόι» συνεχίστηκε, αφού λίγο αργότερα (64’) με ένα φοβερό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα για τρίτη φορά στην εστία του Παπαδόπουλου πετυχαίνοντας χατ-τρικ.

Δύο λεπτά αργότερα, π Καπνίδης έγραψε το 4-0, ενώ το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νάκας στο φινάλε (90’).

Άρης(Δ. Καλαϊτζίδης): Φυσέκης,Γεωργιάδης,Σαμαράς, Λιόνης (61΄Λιόλιος), Καλογέρης, Γκόλιας, Πόι (74΄Παπαδόπουλος), Ν΄Λουντούλου,Καπνίδης, Σουνάς (59΄Νάκας), Σανιά.

Βυζάντιο (Δ. Μαγκαφίνης): Παπαδόπουλος, Δαγκούζης, Αγτζίδης, Μουσικάκης (68΄Αγγελίδης), Φωτόπουλος, Αποστόλου, Καρλόπουλος (56΄Κουμπρόγλου),Κεφαλάς,Μαρκόπουλος, Τσίλογλου, Ταχματζίδης (61΄Μουρατίδης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x