Γ' Εθνική

«Πονοκέφαλοι» για Δέλλα

Με αρκετά προβλήματα άρχισε η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση πρωταθλήματος με τον Αστέρα Βάρης τη Κυριακή (08/12), καθώς εκτός προγράμματος έμειναν οι Γεωργέας, Ρόβας και Γροντής.

Στις προπονήσεις ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι επέστρεψαν σήμερα (04/12) οι παίκτες της ΑΕΚ. Τα χαμόγελα του Τραϊανού Δέλλα από τη νίκη και την καλή εμφάνιση κόντρα στον ΠΑΟ Κρουσσώνα, αντικαταστάθηκαν από τον προβληματισμό, καθώς ο Έλληνας τεχνικός, είδε τρεις ποδοσφαιριστές τους να εγκαταλείπουν το πρόγραμμα, με διάφορα προβλήματα τραυματισμών.

Συγκεκριμένα, δεν ολοκλήρωσαν την προπόνηση οι Βασίλης Ρόβας λόγω μιας ενόχλησης στον δεξιό λαγονοψοΐτη και Δημήτρης Γροντής λόγω ενόχλησης στον δεξιό δικέφαλο. Παράλληλα, ο Ορέστης Παληαρούτας λόγω ενοχλήσεων στους κοιλιακούς-προσαγωγούς, θα ακολουθήσει για ένα διάστημα ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης. Η συμμετοχή των δυο πρώτων είναι αμφίβολη, όπως και του Νίκου Γεωργέα, που συνεχίζει πρόγραμμα αποκατάστασης. Δεδομένου, δε, ότι για το προσεχές ματς είναι τιμωρημένος ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, αυξάνονται τα προβλήματα για τη μεσαία γραμμή.

Σίγουρα εκτός μάχης πέρα του Παληαρούτα και του ανέτοιμου Καλογέρη είναι ο Τάσος Τσουμάγκας, που συνεχίζει τη θεραπεία μετά την επέμβαση που είχε κάνει σε κοιλιακούς/προσαγωγούς, ενώ επανέρχεται ο Ρενάλντο Ράμα.

* Η αυριανή (05/12) προπόνηση θα πραγματοποιηθεί στις 15.00 στο γήπεδο του Αχαρναϊκού στο Μενίδι, όπου και θα διεξαχθεί το παιχνίδι με τον Αστέρα Βάρης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x