Γ' Εθνική

Πρόεδρος χτύπησε προπονητή στην Γ’ Εθνική!

Απίστευτο σκηνικό και άγριο ξύλο στο ματς του Αιολικού με τον ΠΑΟ Βάρδας. Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο πρόεδρος των νησιωτών επιτέθηκε και χτύπησε τον αντίπαλο προπονητή.

Σκηνές απείρου κάλλους (που φέρνουν σε τριτοκοσμικές καταστάσεις) εξελίχθησαν στην Μυτιλήνη, στο περιθώριο του εξ' αναβολής αγώνα της Γ' Εθνικής μεταξύ Αιολικού και ΠΑΟ Βάρδας.

Όπως αναφέρει το «Pamebala.gr», πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο πρόεδρος των νησιωτών Σταύρος Γρυπιώτης κατευθύνθηκε προς τον πάγκο των φιλοξενούμενων και είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με τον αντίπαλο προπονητή , Ηλία Φωτόπουλο. Αυτό όμως δεν ήταν τίποτα μπροστά σε ότι ακολούθησε...

Διότι σύμφωνα με το δημοσίευμα και με τη λήξη της αναμέτρησης, έγινε ο κακός χαμός! Ο κ. Γρυπιώτης (πρόεδρος του Αιολικού) φέρεται να κινήθηκε εκ νέου προς τον πάγκο του ΠΑΟ Βάρδας και αυτή τη φορά δεν έμεινε στα λόγια, αλλά χτύπησε τον κ. Φωτόπουλο μπροστά στα μάτια των ποδοσφαιριστών.

Ένα απίστευτο σκηνικό, που προκάλεσε μεγάλη ένταση στο γήπεδο για ορισμένα λεπτά και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να μην γίνουν ακόμα χειρότερα τα πράγματα...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x