Γ' Εθνική

Ψηλά Κούζβικ και Πίντο

Ο φορ της Ρουχ Γκρεγκόρ Κούζβικ και ο αριστερός μπακ της Ταβρίγια Νούνο Πίντο είναι ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ. Απομακρύνεται ο Λάζοβιτς.

Οι θέσεις του σέντερ φορ και του αριστερού μπακ είναι δύο που παραμένουν σε εκκρεμότητα στην ΑΕΚ και πολύ ψηλά στη λίστα της ομάδας βρίσκονται οι Γκρεγκόρ Κούζβικ και Νούνο Πίντο αντίστοιχα.

Ο πρώτος είναι 27 ετών, Πολωνός, ανήκει στη Ρουχ Χορζόφ, δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός Πολωνίας και μετρά 30 συμμετοχές και 11 γκολ φέτος. Το συμβόλαιό του λήγει το 2015 και πληροφορίες αναφέρουν πως εξετάζεται σοβαρά από την «Ένωση», με τις φήμες να κάνουν λόγο πως άνθρωπος της ομάδας τον έχει ήδη παρακολουθήσει από κοντά.

Για τη θέση του σέντερ φορ βρίσκεται πάντα στα υπόψη της ΑΕΚ ο Στεφάν Μουγκόσα της Μλάντοστ, ενώ αντίθετα χάνει έδαφος η περίπτωση του Ντάνκο Λάζοβιτς, καθώς ο 31χρονος Σέρβος δεν ρίχνει τις απαιτήσεις του.

Όσον αφορά στον Νούνο Πίντο, αποτελεί πλέον την πρώτη επιλογή για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο 28χρονος Πορτογάλος μένει ελεύθερος από την Ταβρίγια και λόγω της έκρυθμης κατάστασης στην Ουκρανία δύσκολα θα ανανεώσει. Το κασέ του είναι προσιτό και έτσι προκρίνεται αντί του Νίκου Κοροβέση, που η τιμή του εκτοξεύεται λόγω των απαιτήσεων του ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν στα υπόψη τους και παίκτες από την Ξάνθη, από τον φορ Κάρλος Κάλβο, τον περιφερειακό επιθετικό Παναγιώτη Τριάδη μέχρι τον στόπερ Δημήτρη Γούτα και τον μεσοεπιθετικό Θοδωρή Βασιλακάκη, χωρίς πάντως να έχει γίνει ακόμη επίσημη πρόταση για κάποιον εξ αυτών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x