Γ' Εθνική

Ρόβας: «Όλοι θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ»

Στο πάθος που δείχνουν οι αντίπαλοι να νικήσουν την ΑΕΚ στάθηκε στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ηρόδοτο ο Βασίλης Ρόβας, χαρακτηρίζοντας κακή παρένθεση την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής.

Το παραπάνω κίνητρο που έχουν οι αντίπαλοι της Γ’ Εθνικής να νικήσουν την ΑΕΚ τόνισε ο Βασίλης Ρόβας στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ηρόδοτο.

Ο 28χρονος αμυντικός μέσος των «κιτρινόμαυρων» αναφέρθηκε στο σημερινό ματς, αλλά και στην ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής, τονίζοντας:

«Σίγουρα όλοι θέλουν να κερδίσουν την ΑΕΚ. Παίζουν στο 200% και πιστεύω ότι ήταν λίγο αντιαθλητική η ομάδα του Ηρόδοτου σήμερα. Κυνηγήσαμε το ματς μέχρι το τέλος και δικαιωθήκαμε. Ήταν κακή παρένθεση το Χ της περασμένης Κυριακής και θέλουμε να έχουμε μόνο νίκες από εδώ και πέρα».

Όσον αφορά τον κόσμο της ΑΕΚ, αλλά και τους νεότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας ανέφερε:

«Ο κόσμος έχει απαιτήσεις γιατί είναι μεγάλη ομάδα η ΑΕΚ. Εμείς θα κοιτάμε να παίρνουμε τις νίκες, είτε με 1-0 είτε με 5-0. Έχουμε παιδιά με ταλέντο στα αποδυτήρια, αλλά η Γ’ εθνική είναι δύσκολη κατηγορία γιατί όλοι παίζουν ποδόσφαιρο και θέλουν να μας νικήσουν».

Ο Βασίλης Ρόβας επέστρεψε στο Ηράκλειο, μετά τη θητεία του στον ΟΦΗ (2010/12) και δεν έκρυψε τη χαρά του που συνάντησε ξανά παλιούς συμπαίκτες και φίλους:

« Έχω πολλούς φίλους στο Ηράκλειο, είτε συμπαίκτες είτε άλλους φίλους και χαίρομαι που είμαι εδώ. Εύχομαι στον ΟΦΗ να τα πάει καλά και να έχει καλές πορείες. Ο Ηρόδοτος είναι σκληροτράχηλη ομάδα και θα πάει καλά. Στα δύσκολα είναι κοντά μας ο κόσμος και είμαστε ευγνώμονες για αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x