Γ' Εθνική

Σοκαριστικός διπλός τραυματισμός σε αγώνα Γ’ Εθνικής

Εξαιρετικά άτυχοι στάθηκαν οι Βέρμπης και Χαμαλάκης, στο ματς του ΠΟΑ με το Αιγάλεω. Οι δύο παίκτες συγκρούστηκαν, με τον δεύτερο, μάλιστα, να κινδυνεύει, αφού υπέστη κάταγμα και αιμάτωμα στο κεφάλι.

Ένα σοκαριστικό σκηνικό επισκίασε την αναμέτρηση του ΠΟΑ με το Αιγάλεω στο Ηράκλειο, για τη δεύτερη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Κατά τη διάρκεια του ματς, Δημήτρης Βέρμπης και Παναγιώτης Χαμαλάκης συγκρούστηκαν, με τον πρώτο να καταρρέει μπροστά σε όλους, παγώνοντας το γήπεδο του Ατσαλένιου. Ο ποδοσφαιριστής του Αιγάλεω γύρισε τη γλώσσα του και έχασε για λίγα λεπτά τις αισθήσεις του. Δέχτηκε αμέσως τις πρώτες βοήθειες από τον υπεύθυνο γιατρό του αγώνα, ενώ αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Την ίδια ώρα, ο Χαμαλάκης έδειχνε ανεπηρέαστος από την σύγκρουση και συνέχισε να αγωνίζεται κανονικά. Λίγα λεπτά αργότερα, ένιωσε έντονη αδιαθεσία και ζήτησε να γίνει αλλαγή, ενώ αμέσως μετέβη και αυτός στο κοντινό νοσοκομείο, για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά, αφού οι γιατροί διέγνωσαν κάταγμα στο κεφάλι και αιμάτωμα, που αν δεν υποχωρήσει μόνο του, θα χρειαστεί άμεσα επέμβαση.

Στο πλευρό του βρίσκονται από την πρώτη στιγμή -πλην των οικείων του- οι άνθρωποι της ομάδας.

inner

Πηγή φωτογραφίας: prismanews.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x