Γ' Εθνική

«Αγνοούμενος και όχι μεταξύ των νεκρών ο Αδαμάκης»

O ποδοσφαιριστής Ιορδάνης Αδαμάκης φαίνεται πως είναι μεταξύ των αγνοουμένων του δυστυχήματος των Τεμπών και δεν έχει αναγνωριστεί ακόμη ως κάποιο από τα θύματα.

Η είδηση για τον θάνατο του Ιορδάνη Αδαμάκη στο δυστύχημα των Τεμπών διαψεύστηκε από τον μάνατζερ Σάκη Γκόγκα.

Κατά τα λεγόμενά του, «όλοι μας παρακολουθούμε με αγωνία, πόνο και θλίψη τις εξελίξεις ενός τραγικού συμβάντος που έχει συγκλονίσει τους πάντες. Δυστυχώς όμως νιώθουμε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια όσον αφορά το θέμα του αθλητή Ιορδάνη Αδαμάκη διαβάζοντας αναρτήσεις και άρθρα ορισμένων sites.

Υπάρχει συνεχής επικοινωνία με τους οικείους και την ομάδα του Ιορδάνη οπότε μπορούμε με σιγουριά να δηλώσουμε πως παραμένει αγνοούμενος και δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη αρνητική εξέλιξη. Κάνουμε έκκληση για αυτοσυγκράτηση και να συνεχίσουμε όλοι μας να προσευχόμαστε για το καλό του Ιορδάνη όπως και για όλους τους αγνοούμενους. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να δείξουμε σεβασμό στον ίδιο και τους οικείους του που καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για τον εντοπισμό του».




Ο δε πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής, αναφέρει πως «ο ποδοσφαιριστής Αδαμάκης Ιορδάνης ταξίδευε με το τρένο προς Θεσσαλονίκη. Ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί τίποτα. Είναι στην λίστα των επιβατών που αγνοούνται».



Νωρίτερα, η ομάδα του νεαρού ποδοσφαιριστή, Α.Ο. Υπάτου είχε γράψει πως πως «ζούμε πολύ δύσκολες στιγμές! Στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών 44 άνθρωποι οι περισσότεροι νέα παιδιά, έχασαν τη ζωή τους. Συμπαραστεκόμαστε στον πόνο των οικογενειών τους και συμμετέχουμε νοερά στο βαρύ πένθος!

Μεταξύ των αγνοουμένων ως αυτή την ώρα βρίσκεται και ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ!

Από τις πρώτες στιγμές, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία με τους οικείους του με σεβασμό στην αγωνία τους και προσευχόμαστε γι' αυτόν! Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία».




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x