Γ' Εθνική

Τερμάτισε γκαζωμένος ο Άρης

Έχοντας πολύ καλή εικόνα ο Άρης επικράτησε 4-1 της Καβάλας σε φιλική αναμέτρηση και έκλεισε με ιδανικό τρόπο τη φετινή σεζόν. Αρκετές δοκιμές από τους δύο προπονητές.

«Αντίο» στη φετινή σεζόν είπε ο Άρης με το 4-1 επί της Καβάλας σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».
Από δύο τέρματα σημείωσαν Κωνσταντινίδης (10’, 26’) και Ενλουντουλού (50’, 60’) και ο Λίτσκας μείωσε στο 84’ για τους φιλοξενούμενους. Αρκετές δοκιμές έκαναν οι δύο προπονητές ώστε να βγάλουν και επιπλέον συμπεράσματα εν όψει της νέας σεζόν.

Στο 10’ ο Τάτος έκανε ατομική προσπάθεια, ο Αθανασίου απέκρουσε και ο Κωνσταντινίδης από κοντά και σε ανυπεράσπιστη εστία άνοιξε το σκορ. Στο 26’ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Γεωργιάδη. Στο 36ο λεπτό ο Σιδεράκης απέκρουσε πέναλτι του Μπρατσιάνι και στη συνέχεια έδιωξε τον κίνδυνο, καθώς ο Δουμάνης προσπάθησε να μειώσει, παίρνοντας το ριμπάουντ.

Το 3-0 ανήκει όλο στον Ενλουντουλού που έκλεψε την μπάλα, έκανε ατομική προσπάθεια και με ωραίο πλασέ νίκησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 50’. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Γάλλος εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Βουτσιά με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή έκανε το 4-0. Στο 84ο λεπτό Λίτσκας μείωσε με πολύ ωραίο γυριστό σουτ.

Άρης: Σιδεράκης(Τζινάρ 45'), Γεωργιάδης(Βουτσιάς 45'), Μαζουλουξής(Ανδρεάκος 70'), Σαμαράς(Σωτηριάδης 62'), Μελισσάς(Σαμαρόπουλος 45'), Καλογέρης(Μακρόπουλο 70'), Τάτος(Ρόβας 45'), Ντούνης(Σταυρίδης 45'-αντικαταστάθηκε στο 63' από τον Μπουλγκουρίδη λόγω τραυματισμού), Κόκε(Ν'Λουντούλου 45'), Κωνσταντινίδης(Καπνίδης 45'), Πόι(Καρβούνης 45')

Καβάλα: Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυριακίδης, Τουμανίδης, Δέντσας. Τσαμπέας, Παππάς, Μπάτζιος, Μπρατσιάνι, Δουμάνης, Μπλιός. Για την Καβάλα αγωνίστηκαν και οι Κυγάης, Δελλής, Ελέζι, Λίτσκας και Πτηνόπουλος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x