Γ' Εθνική

Το αλλάζει ο Δέλλας

Πίεση σε όλο το γήπεδο ζητά ο Τραϊανός Δέλλας από τους παίκτες της ΑΕΚ εν όψει της πρώτης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής κόντρα στον Μανδραϊκό.

Τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με τα φιλικά προετοιμασίας περιμένει ο Τραϊανός Δέλλας να δείξουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στην πρεμιέρα της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Για αυτό τον λόγο ο 37χρονος προπονητής σκοπεύει να αλλάξει ορισμένα στοιχεία στο παιχνίδι της Ένωσης, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που υπάρχουν σε ένα τόσο ιδιαίτερα πρωτάθλημα.

Ο Έλληνας τεχνικός ζητάει από τους παίκτες της ΑΕΚ να είναι ασκούν ασφυχτική πίεση στους αντιπάλους τους, ώστε να τους οδηγούν σε λάθη και η μπάλα να καταλήγει στα πόδια τους και εκείνοι από τη σειρά τους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Αυτό είναι κάτι που ο Δέλλας το δούλεψε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των προπονήσεων και στα φιλικά μεσούσης της προετοιμασίας.

Εκείνο που επιθυμεί ο προπονητής της ΑΕΚ είναι οι παίκτες του να «πνίγουν» τους αντίπαλους επιθετικούς και να μην τους αφήνουν περιθώρια για δεύτερες και τρίτες επιθέσεις.

Το έκανε κάποιες φορές στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, όμως δεν είχε το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακόμη ένα στοιχείο που έχουν δώσει σημεία οι «κιτρινόμαυροι» είναι η δύναμη, αφού αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο αγωνίζονται οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας και οι παίκτες είχαν να λένε για τη δύναμη με την οποία έπαιζε η Νέα Ιωνία στα μέσα Ιουλίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x