Γ' Εθνική

«Το γήπεδο θα γίνει πράξη»

Τη βεβαιότητά πως δεν μπορεί να κολλήσουν κάπου οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Κωτσάτος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Τη βεβαιότητά πως δεν μπορεί να κολλήσουν κάπου οι διαδικασίες για την ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Κωτσάτος στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

«Το γήπεδο θα γίνει πράξη. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχάζουμε και πρέπει όλοι να είμαστε σε συναγερμό έτσι ώστε ό,τι και να γίνει στην πορεία και να το βρούμε στο δρόμο μας να είμαστε σε θέση να το λύσουμε», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του προέδρου της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Κωνσταντίνου Κωτσάτου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 και τους Μιχάλη Τσόχο και Σωτήρη Κωσταβάρα.

-Τι αποφασίσθηκε χθες στη ΓΣ:
«Καταρχάς λήφθηκε η απόφαση για ΑΜΚ κατά 30 εκατ. ευρώ που θα συμβάλουν γνωστοί και επώνυμοι ΑΕΚτζήδες. Θα συμβάλει όμως και ο κόσμος της ΑΕΚ. Καθώς ο σκοπός ο δικός μου και του κ. Μελισσανίδη είναι η ΑΕΚ να γίνει μια ομάδα να ανήκει στον κόσμο της. Κάθε οπαδός που θα συμμετάσχει στην προσπάθεια αυτή θα γίνονται και μέλη για την Ερασιτεχνική. Τα πάντα –πια- αρχίζουν και τελειώνουν σε αυτή. Είναι σημαντικό η διαδικασία της εξυγίανσης που έχουμε ξεκινήσει και να μπορέσει η ομάδα να μην έχει ανάγκη κάποιον μεγάλο παράγοντα.
Είναι ιστορική η χθεσινή ημέρα… Το γήπεδο θα ανήκει σε όλους τους ΑΕΚτζήδες. Ο κάθε ένας θα είναι μέτοχος.
Τώρα τρέχουμε τη διαδικασία. Κάνουμε ό,τι προβλέπει ο νόμος. Να ανοιχθεί ο λογαριασμός και να μπορεί να συμμετάσχει ο κάθε φίλος της ομάδας από όλη τη γη».

-εάν πιστεύουν ότι καλυφθεί η ΑΜΚ:
«Η ΑΜΚ θα καλυφθεί. Ο κ. Μελισσανίδης έχει πει πως όποιο ποσό χρειαστεί για να συμπληρωθεί θα το βάλει ο ίδιος. Υπάρχουν όμως πολλές πηγές εσόδων. Και εμείς –από την πλευρά μας- προσπαθούμε να συμπιέσουμε το κόστος».

-για το όνομα:
«Έχουμε επαφές σοβαρές και θα είναι και αυτό μια σοβαρή βοήθεια. Δεν θέλω να πω ακριβώς τι περιμένουμε αλλά πιστεύω πως θα είναι ένα σημαντικό ποσό».

-για τα προβλήματα στέγασης των τμημάτων της Ερασιτεχνικής:
«Είμαι πρόεδρος της Ερασιτεχνικής. Ζω κάθε ημέρα τις ανάγκες των ομάδων. Εμείς κοιτάμε σαν Ερασιτεχνική, να βρούμε ένα γήπεδο έτοιμο να στεγάσει όλα τα τμήματα και μετά τις λύσεις για να χτίσουμε και ένα κλειστό για να ερασιτεχνικά τμήματα».

-εάν φοβάται ότι μπορεί να κολλήσει πουθενά το έργο:
«Φανερό κάτι δεν υπάρχει που μπορεί να κολλήσει ο έργο. Τα χρήματα εύκολα ή δύσκολα θα τα βρούμε. Και το άλλο πρόβλημα είναι η γραφειοκρατία. Το γήπεδο θα γίνει πράξη. Δεν σημαίνει ότι πρέπει να εφησυχάζουμε και πρέπει όλοι να είμαστε σε συναγερμό έτσι ώστε ό,τι και να γίνει στην πορεία και να το βρούμε στο δρόμο μας να είμαστε σε θέση να το λύσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x