Γ' Εθνική

Χωρίς Τσιρίλο στην Κρήτη

Ο Μπρούνο Τσιρίλο που αποχώρησε με θλάση από το χθεσινό ματς με τον Αστέρα Βάρης δεν είναι στην αποστολή για το ντέρμπι κορυφής της Τετάρτης με τον Ηρόδοτο. Μέσα ο Κορδέρο.

Πλην ένας, συν ένας για την ΑΕΚ. Ο Μπρούνο Τσιρίλο που υπέστη θλάση στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο στο χθεσινό ματς με τον Αστέρα Βάρης στο Μενίδι δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της «Ένωσης» για το εξ αναβολής ματς με τον Ηρόδοτο, που θα γίνει την Τετάρτη στο Παγκρήτιο (17:00).

Επανέρχεται, ωστόσο, ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο, που εξέτισε την τιμωρία του και θα ηγηθεί της μεσαίας γραμμής στο ντέρμπι κορυφής, όπως… έγινε το συγκεκριμένο παιχνίδι από τη στιγμή που οι Κρητικοί πέρασαν-έστω και με ένα ματς περισσότερο-στην πρώτη θέση του έκτου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Στην Αθήνα θα μείνουν επίσης οι Τάσος Τσουμάγκας και Σωκράτης Τσουκαλάς, που έκαναν ατομικό πρόγραμμα , όπως ο Ορέστης Παληαρούτας, που συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί, αλλά και ο ανέτοιμος Αινείας Καλογέρης.

Αναλυτικά η αποστολή, που θα αναχωρήσει για το Ηράκλειο το μεσημέρι της Τρίτης κι αφού προηγηθεί προπόνηση στις 12:00 στα Σπάτα: Βούρας, Καραγκιολίδης, Ανάκογλου, Αργυρίου, Γεωργέας, Γροντής, Ντακόλ, Παυλής, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σταθάκης, Τσεβάς, Τσούπρος, Μπρέσεβιτς, Κορδέρο, Πόποβιτς, Ράμα και Τζανετόπουλος.

Από τους 19 θα «κοπεί» ένας εκ των Πόποβιτς και Ράμα, καθώς οι διαθέσιμες θέσεις ξένων στη 18άδα είναι τέσσερις και οι Κορδέρο, Ντακόλ και Μπρέσεβιτς θα είναι σίγουρα βασικοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x