Δεν έχουν λόγια για να περιγράψουν την ατυχία που τους βρήκε οι άνθρωποι της Ομόνοιας. Ο κυπριακός σύλλογος έχασε την Κυριακή με σοβαρό τραυματισμό και τους δύο του τερματοφύλακες, οι οποίοι είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές τους ομάδες!

Συγκεκριμένα, ο Φράνσις Ουζόχου, που είναι και ο βασικός, στη φιλική αναμέτρηση της Νιγηρίας απέναντι στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στη Βραζιλία (1-1) αντικαταστάθηκε στο 63ο λεπτό και η διάγνωση έδειξε πως υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, έσω πλάγιου συνδέσμου και έξω μηνίσκου!

Λίγες ώρες αργότερα ήρθε και το δεύτερο χτύπημα. Ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας, Κωνσταντίνος Παναγή, ο οποίος αγωνίζονταν ως βασικός στο ματς της Κύπρου με τη Ρωσία (0-5) αποχώρησε στο 40’ με τις εξετάσεις να δείχνουν ρήξη πρόσθιου χιαστού και έξω μηνίσκου!

Πλέον… ο μόνος σώος που υπάρχει στο ρόστερ είναι ο 20χρονος Χαράλαμπος Κυριακίδης και θεωρείται βέβαιο πως οι άνθρωποι της ομάδας θα κινηθούν άμεσα για την απόκτηση γκολκίπερ. Μάλιστα, ανάμεσα στα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν βρίσκεται και αυτό του Παναγιώτη Γλύκου, που αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube