Ισπανία

Τσάβι: «Αν δεν έρθουν οι κατακτήσεις τίτλων, θα είμαι ο πρώτος που θα φύγω»

Ξεκάθαρος πως αν δεν επιτευχθούν οι στόχοι της Μπαρτσελόνα, στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει ήταν ο Τσάβι.

Σε κρίση βρίσκεται η Μπαρτσελόνα το τελευταίο διάστημα, αφού μετά τη μέτρια, έως κακή, πορεία μέχρι στιγμής στη σεζόν ήρθε η βαριά ήττα με 4-1 από τη Ρεάλ Μαδρίτης για το Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε, ο Τσάβι, ξεκαθάρισε πως οι στόχοι της φετινής σεζόν είναι το Κύπελλο, το Πρωτάθλημα και το Champions League, λέγοντας πως αν δεν επιτευχθούν, τότε θα είναι ο πρώτος που θα αποχωρήσει.

«Πέρυσι ο στόχος ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και το Super Cup, ξεπερνώντας τις προσδοκίες. Φέτος ο στόχος είναι να κερδίσουμε σημαντικούς τίτλους, Κύπελλο, Πρωτάθλημα ή Champions League. Αν οι στόχοι δεν επιτευχθούν, θα είμαι ο πρώτος που θα πω ότι δεν τους πέτυχα και θα φύγω. Αυτή είναι η πραγματικότητά μου», ενώ τόνισε πως «πιστεύω ότι είμαστε πολύ πιο κοντά στην επιτυχία παρά στην ήττα».

Παράλληλα, για το μέλλον του πρόσθεσε: «την ημέρα που θα νιώσω ότι δεν προσθέτω, θα πάω σπίτι μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Πρόκειται για τη νίκη. Την ημέρα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης στη La Liga παίξαμε πολύ καλά, αλλά έχει να κάνει με τη νίκη. Αν βάλετε το βίντεο του Λουίς Αραγονές, αυτό έχει να κάνει με τη νίκη, τη νίκη και τη νίκη ξανά. Αν δεν κερδίζεις και δεν κερδίζεις τίτλους, θα υπάρξουν συνέπειες, αλλά επειδή έχεις κερδίσει και έχεις κερδίσει τίτλους, είμαι ακόμα εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x