Ισπανία

Τσάβι: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Ανανεώνει ή πωλείται άμεσα ο Ντεμπελέ»

Την απόφαση της Μπαρτσελόνα να πουλήσει τον Ντεμπελέ σε περίπτωση που δεν απαντήσει άμεσα στην πρόταση ανανέωσης συμβολαίου του, αποκάλυψε ο Τσάβι.

Ένα ακόμα βήμα πιο κοντά στην αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρίσκεται ο Ουσμάν Ντεμπελέ, με τον Τσάβι να τονίζει πως η περίπτωσή του είναι δύσκολη και περίπλοκη, αλλά οι «Μπλαουγκράνα» δεν μπορούν να περιμένουν άλλο και σκοπεύουν να τον πουλήσουν άμεσα, αν συνεχίσει να καθυστερεί την απόφασή του περί ανανέωσης του συμβολαίου του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Τσάβι:

«Είναι μία περίπλοκη και δύσκολη κατάσταση. Ο σύλλογος έχει αποφασίσει πως αν δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του πρέπει να βρεθεί μια λύση, για εμάς και για αυτόν. Δεν μπορούμε να βρισκόμαστε άλλο σε αυτή την κατάσταση. Περιμέναμε πάρα πολύ καιρό. Η απόφαση του συλλόγου δεν είναι εύκολη. Περιμένουμε πέντε μήνες τώρα. Είχαμε πολλές συζητήσεις με τον παίκτη και τον ατζέντη του και η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Είτε ανανεώνει το συμβόλαιό του είτε ψάχνουμε να βρούμε μια λύση», δήλωσε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι ξεκάθαρο. Ο Ντεμπελέ ανανεώνει ή τον θα τον έχουμε πουλήσει μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είναι περίεργο που ο ατζέντης του λέει όσα λέει, ενώ ο Ντεμπελέ μου λέει ότι θέλει να παραμείνει στην ομάδα. Δεν μπορώ να καταλάβω», ήταν τα λόγια του προπονητή των Καταλανών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x