Ισπανία

Τσάβι: «Δεν έχω καμία νέα προσέγγιση από την Μπαρτσελόνα»

Το γιατί δεν προχώρησε η συνεργασία του με την Μπαρτσελόνα αλλά και στο πόσο πολύτιμος είναι ο Λιονέλ Μέσι για την ομάδα εξήγησε με δηλώσεις του ο Τσάβι Ερνάντεθ.

Καμία εκ νέου προσέγγιση της Μπαρτσελόνα στον Τσάβι Ερνάντεθ δεν έχει υπάρξει μετά το... ναυάγιο των συζητήσεων των δύο πλευρών τον περασμένο Ιανουάριο, όπως τόνισε ο νυν προπονητής της Αλ Σαντ σε δηλώσεις του στη Marca.

«Δεν πιστεύω ότι θα συμβεί τώρα. Είχα πει τότε πως δεν ήταν η σωστή χρονική στιγμή και τώρα δεν έχει υπάρξει καμία προσέγγιση. Τους εύχομαι τα καλύτερα. Σέβομαι τον Κίκε Σετιέν πολύ, ο τρόπος προσέγγισης του παιχνιδιού που έχει είναι πολύ κοντά σε αυτό που η Μπαρτσελόνα χρειάζεται. Πολύ κοντά στον τρόπο του Κρόιφ», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Ισπανός πρώην παίκτης των «μπλαουγκράνα».

Παράλληλα, ο Τσάβι αναφέρθηκε και στον σούπερ σταρ των Καταλανών, Λιονέλ Μέσι, δηλώνοντας πως «έχει κερδίσει το θαυμασμό. Ο Μέσι χρειάζεται τη Μπαρτσελόνα και εκείνη αυτόν. Θα πρέπει να τον ικανοποιούν γιατί αν έχεις έναν ικανοποιημένο Μέσι τότε θα διεκδικείς περισσότερους τίτλους».

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x