Ισπανία

Βόμβα από «Mundo Deportivo»: Μιλάει με Λαπόρτα ο Τσάβι και σκέψεις παραμονής στην Μπαρτσελόνα!

Βόμβα από την Ισπανία αφού ο Τσάβι φαίνεται πως σκέφτεται να αλλάξει την απόφασή του και να παραμείνει στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, το οποίο θα κριθεί στο ραντεβού του με τον Λαπόρτα.

Έσκασε βόμβα από την Ισπανία σχετικά με το μέλλον του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα! Σύμφωνα με όσα αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η «Mundo Deportivo», ο Καταλανός τεχνικός σκέφτεται να αλλάξει την απόφαση που έχει πάρει για να αποχωρήσει από την ομάδα στο φινάλε της σεζόν.

Ο Τσάβι θα έχει σύντομα συνάντηση με τον πρόεδρο, Ζοάν Λαπόρτα, τον αντιπρόεδρο, Ράφα Γιούστε, αλλά και τον αθλητικό διευθυντή, Ντέκο, ώστε να αναλύσουν την όλη κατάσταση από κάθε παράμετρο.

Ο τεχνικός των «μπλαουγκράνα» φρόντιζε το προηγούμενο διάστημα να υπενθυμίζει μέσα από δηλώσεις του ότι στο φινάλε της χρονιάς θα αποχωρήσει από τον σύλλογο και πρόκειται για μια απόφαση που δεν θα αλλάξει. Ωστόσο, η πίεση που του έχει ασκηθεί από τον Λαπόρτα, αλλά και από τους ποδοσφαιριστές, φαίνεται πως τον κάνει να πραγματοποιεί δεύτερες σκέψεις.

Ο Τσάβι έχει πολύ καλή σχέση με τον Ντέκο, με τον οποίο έχει δουλέψει πολύ καλά και τόσο ο πρόεδρος Τζόαν Λαπόρτα όσο και ο αντιπρόεδρος Ράφα Γιούστε. Άπαντες φροντίζουν να δείχνουν συνεχώς την πλήρη στήριξή τους τις τελευταίες εβδομάδες στον Ισπανό προπονητή, ενώ υπάρχουν και αρκετοί σημαντικοί παίκτες της Μπαρτσελόνα που του έχουν μεταφέρει ιδιωτικά και δημόσια την επιθυμία τους να συνεχίσει στον πάγκο.

Φυσικά, ο 39χρονος θέλει να πάρει και τις απαραίτητες εγγυήσεις από τη διοίκηση σχετικά με τα μεταγραφικά ζητήματα, ενώ φαίνεται πως ο ίδιος επιθυμεί να είναι στον πάγκο της Μπαρτσελόνα την ημέρα που θα επιστρέψει και πάλι στη φυσική της έδρα, στο ανακαινισμένο «Καμπ Νόου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x