Ισπανία

Τελειωμένη η υπόθεση του Τσάβι: Ντεμπουτάρει στις 6 Νοεμβρίου με την Μπαρτσελόνα!

Ο Τσάβι αναμένεται να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, κάνοντας ντεμπούτο κόντρα στη Θέλτα.

Τελειωμένη υπόθεση πρέπει να θεωρείται η επιστροφή του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα, αυτή τη φορά ως προπονητής. Το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι ουσιαστικά τελειωμένο και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να επισημοποιηθεί.

O Καταλανός τεχνικός τα έχει βρει σε όλα με τους «μπαλουγκράνα» και απομένει η συγκατάθεση της Αλ Σαντ ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία. Βέβαια, η ομάδα από το Κατάρ έχει ζητήσει από τον Τσάβι να παραμείνει στην ομάδα για τα δύο επόμενα παιχνίδια με Αλ Αχλί (30/10) και Αλ Ντουχαΐλ (03/11), αφού μετά υπάρχει η διακοπή για τις εθνικές ομάδες και θα υπάρξει χρόνος για να βρεθεί ο διάδοχός του.

Ο Ζοάν Λαπόρτα από την μεριά του στην τελευταία επικοινωνία που είχε με τον Τσάβι, του ζήτησε να βρεθεί στη Βαρκελώνη τις επόμενες ώρες.

Το βέβαιο είναι πως η περίπτωση του Τσάβι θεωρείται τελειωμένη και θα αναλάβει τα ηνία της Μπαρτσελόνα, κάνοντας πιθανότατα το ντεμπούτο του απέναντι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο Θέλτα στις 6 Νοεμβρίου. Μέχρι, όμως, να οριστικοποιηθεί αυτό, θα πρέπει να αναμένουμε λίγες ημέρες…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x