Η εποχή των μεταγραφικών σεναρίων και της ονοματολογίας έχει ξεκινήσει... Ωστόσο στην ΑΕΚ, είναι γνωστό το πώς κινείται το κλαμπ... Με τις εντολές του Δημητρη Μελισσανίδη και την εκτέλεση τους από τον Ίλια Ιβιτς.

Ο Γιώργος Τσακίρης στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM 94,6, «Οι Ρεπόρτερ», αναφέρθηκε στον σχεδιασμό αυτό επισημαίνοντας ότι ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής δεν έχει καμία διάθεση να αλλάξει τη σειρά του σχεδιασμού.

Στόχος, όπως επεσήμανε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, είναι να ξεκαθαρίσουν υποθέσεις για το υπάρχον δυναμικό αφού η βασική επιθυμία της ομάδας είναι να διατηρηθεί όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερο ποσοστό το ίδιο ρόστερ.

Ό Ίβιτς δεν παρεκκλίνει του σχεδιασμού του που έχει στις πρώτες θέσεις της ατζέντας του, τους δανεικούς με οψιόν αγοράς, τους ελεύθερους, τις ανανεώσεις των συμβολαίων τα οποία λήγουν το επόμενο καλοκαίρι και έπειτα οι προσθήκες. Κάτι, όπως επεσήμανε ο Γιώργος Τσακίρης που είναι απόλυτα δικαιολογημένο αφού μετά το αποτέλεσμα των προηγούμενων υποθέσεων θα προκύψουν ενδεχομένως νέες ανάγκες για προσθήκες.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα...

TAGS: A.E.K.