Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Οι επιστροφές τραυματιών που περιμένει με αγωνία η ΑΕΚ»

Το… χρονοδιάγραμμα των επιστροφών και το πότε θα μπορεί να υπολογίζει η ΑΕΚ σε καθέναν από τους πολλούς τραυματίες που στερείται από τα παιχνίδια της ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Γιώργος Τσακίρης.

Στις… πολυπόθητες επιστροφές παικτών που θα λύσουν τα χέρια του Μανόλο Χιμένεθ και θα επιτρέψουν στην ΑΕΚ να διεκδικήσει πιο δυναμικά τους εναπομείναντες στόχους της αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας στην εκπομπή των Αντώνη Πανούτσου-Αντώνη Καρπετόπουλου, σημείωσε ότι στην «Ένωση» περιμένουν πώς και πώς το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος αμέσως μετά τη λήξη της κανονικής περιόδου.

Τονίζοντας λοιπόν ότι είναι υποχρέωση της ομάδας να έχει φτάσει ως εκεί κάνοντας το «2 στα 2» με Απόλλωνα και Βόλο, εξήγησε ότι στην πρεμιέρα των πλέι-οφ θα μπορεί να υπολογίζει σίγουρα στον Ολιβέιρα και κατά πάσα πιθανότητα στους Μπακάκη, Τσιγκρίνσκι και Γαλανόπουλο.

Αφού σημείωσε λοιπόν ότι μόνο ερωτηματικό είναι ο Σιμόες (διότι το πρόβλημά του είναι εξίσου πολύπλοκο με αυτό που ταλαιπώρησε επί μήνες τον Γαλανόπουλο), αναφέρθηκε και στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Βόλο, εκτιμώντας ότι θα διατηρηθεί ο Σβάρνας στο δεξί άκρο και ενδεχομένως να φρεσκαριστεί η ενδεκάδα με τον Σάκχοφ και έναν εκ των Μαχαίρα-Αλμπάνη.



Διαβάστε επίσης:



Κετσετζόγλου: «Θα βρεθεί ο τρόπος να σταματήσουν τα… μίκι-μάους γκολ που τρώει η ΑΕΚ»

Σενάριο για ΑΕΚ και Ουές

Ενδιαφέρον από τo εξωτερικό για Σιμάνσκι

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x