Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Αυτοί είναι οι 11 που έχουν κλειδώσει στο μυαλό του Χιμένεθ για το ντέρμπι»

Έχοντας έξι απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει και πολλές επιλογές ενόψει ντέρμπι. Δείτε την πιθανή 11άδα της ΑΕΚ για το ντέρμπι!

Την πιθανή 11άδα της ΑΕΚ για το αυριανό (28/02) αθηναϊκό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό μετέφερε στην εκπομπή «Οι Ρεπόρτερ» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης.

Ο ρεπόρτερ ΑΕΚ του σταθμού τόνισε πως «το μεγαλύτερο κομμάτι της 11άδας έχει κλειδώσει στο μυαλό του Χιμένεθ, ο οποίος, άλλωστε, έχει έξι απουσίες βασικών».

Επομένως, σημείωσε, «είναι πολύ δύσκολο να κάνει κάτι διαφορετικό, αλλά ποτέ δεν του αφαιρούμε το δικαίωμα της έκπληξης, αφού συνηθίζει να μας εκπλήσσει. Ωστόσο, πάρα πολύ δύσκολα θα δούμε κάτι διαφορετικό».

Οι πιθανοί 11, λοιπόν, είναι οι: Αθανασιάδης στο τέρμα, Σβάρνας δεξιά, Λόπες αριστερά, Λάτσι και Νεντελτσεάρου στο κέντρο της άμυνας, τριάδα στα χαφ οι Κρίστιτσιτς, Σιμάνσκι και Μάνταλος σε πιο ελεύθερο ρόλο, στο δεξί «φτερό» ο Λιβάι Γκαρσία, στο αριστερό ο Τάνκοβιτς και στην κορυφή ο Ανσαριφάρντ.

Ο Γιώργος Τσακίρης αναφέρθηκε και στην παρουσία του Σβάρνα στο δεξί άκρο της άμυνας, τονίζοντας πως «χάνεις έναν πολύ καλό παίκτη από το κέντρο της άμυνας», ενώ πρόσθεσε πως ο Σάκχοφ, αν ήταν έτοιμος την περασμένη εβδομάδα, θα ξεκινούσε μάλλον εκείνος βασικός και ο Μάνταλος θα καθόταν στον πάγκο.

Από εκεί και πέρα, υπογράμμισε πως ο Χιμένεθ «τρεις φορές έχει αναλύσει τον Παναθηναϊκό και όλες αυτές τις ημέρες κάνει ειδική αναφορά στη συγκέντρωση. Δούλεψε πολύ στις στατικές φάσεις. Οι στατικές φάσεις είναι αποτέλεσμα ατομικής ποιότητας και συγκέντρωσης, μυαλού».

Σε ό,τι αφορά τα εξωαγωνιστικά, είπε πως «στα τέλη Μαρτίου αναμένεται έκθεση του Παναγιώτη Κονέ, που θα αξιολογεί τους πάντες: Από παίκτες μέχρι υπαλλήλους. Έρχονται μεγάλες αλλαγές μέχρι το καλοκαίρι».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ


ΑΕΚ: «Σενάριο επιστημονικής φαντασίας και ασέβεια τα περί αποχώρησης του Μάνταλου»!
Η ΑΕΚ περιμένει επάνοδο Σάκχοφ και επαναφορά Καρίμ
Οι παίκτες Παναθηναϊκού και ΑΕΚ που θα μπορούσαν να μπουν στο Survivor

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x