Γαλλία

Τσάνας: «Ο Μήτρογλου δεν έχει φτάσει ακόμα στο 100%»

Την άποψη πως ο Κώστας Μήτρογλου δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% της φυσικής και αγωνιστικής του κατάστασης εξέφρασε με δηλώσεις του ο Κώστας Τσάνας.

Μπορεί ο Κώστας Μήτρογλου να μην βρίσκεται ακόμα στο επιθυμητό αγωνιστικό επίπεδο καθώς πρόσφατα αντιμετώπισε ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε για αρκετό διάστημα εκτός δράσης, ωστόσο με τα τέρματα που σημείωσε κόντρα σε Κύπρο και Γιβραλτάρ συνέβαλε τα μέγιστα στο να εξασφαλίσει η Εθνική μας Ομάδα τη συμμετοχή της στα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Παρ΄ όλα αυτά, ο Κώστας Τσάνας σε δηλώσεις που παραχώρησε στην γαλλική ‘’Equipe’’ τόνισε πως ο Έλληνας επιθετικός δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων του ώστε να προσφέρει όσα πραγματικά μπορεί με την φανέλα της Μαρσέιγ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Από θέμα φυσικής κατάστασης δεν είναι ακόμη στο 100%. Έχει να κάνει αρκετή πρόοδο. Η Μαρσέιγ συμμετέχει σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα, θα είναι διαφορετικό αυτό που θα κληθεί να κάνει, αλλά θα βρει γρήγορα το ρυθμό του. Ελπίζω να τον βρει γρήγορα γιατί τον χρειαζόμαστε για τα μπαράζ του Παγκοσμίου Κυπέλλου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x