Ελλάδα

Τσατάλης: «Ποτέ εδώ και χρόνια οι καλύτεροι δεν ήταν τόσο πολύ μαζεμένοι σε μια ομάδα, όσο σε αυτή την ΑΕΚ»

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη για τη βραδιά του ΠΣΑΠΠ -όπου ξεχώρισε η ΑΕΚ- αλλά και για παίκτες της «Ένωσης» που δεν βραβεύτηκαν.

Σε παίκτες της ΑΕΚ, τα ονόματα των οποίων απουσίασαν από τις βραβεύσεις του ΠΣΑΠΠ, αναφέρθηκε μέσω ανάρτησής του ο Τάσος Τσατάλης.

Συγκεκριμένα, ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της «Ένωσης» στάθηκε στους Ντομαγκόι Βίντα, Νταμιάν Σιμάνσκι, Γενς Γιόνσον και Στίβεν Τσούμπερ, όπως και στους πολλούς «κιτρινόμαυρους» που βραβεύτηκαν.

«Ποτέ εδώ και χρόνια οι καλύτεροι δεν ήταν τόσο πολύ μαζεμένοι σε μια ομάδα, όσο σε αυτή την ΑΕΚ», τόνισε ο Τάσος Τσατάλης ολοκληρώνοντας το σχόλιό του.

Η ανάρτηση του Τάσου Τσατάλη στο Facebook:

«Εννοείται ότι σε όλη μου την ζωή φοράω και θα φοράω πάντα κιτρινόμαυρα γυαλιά. Κι εννοείται ότι είναι μεγάλη τιμή για την ΑΕΚ να συμφωνούν οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων πως είχε την μισή καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος, τον κορυφαίο προπονητή, τον καλύτερο ξένο παίκτη.

Κι εννοείται πως όταν μιλάμε για ψηφοφορίες και συγκεκριμένες διαθέσιμες θέσεις ποτέ τίποτα δεν θα είναι τέλειο.

Μεταξύ μας όμως, έστω για την ιστορία.... Δεν υπήρχε άλλος Βίντα εκτός ΑΕΚ στο πρωτάθλημα και δεν υπάρχει ακόμη. Δεν μπορείς να μιλάς για αμυντικά χαφ την σεζον 2022-23 και δεν μπορείς να μιλάς ακόμη και να μην ξεκινάς από Σιμάνσκι-Γιόνσον. Μένω στα βασικά γιατί τόσους πολύτιμους και καλύτερους στην Λίγκα στις θέσεις τους, όσους είχε -κι ευτυχώς έχει ακόμη- η νταμπλούχος ΑΕΚ, αυτή την στιγμή δεν βρίσκεις αλλού.

Και επιτρέψτε μου μια ειδική αναφορά, επίσης δεν μπορείς να βρεις παίκτη τόσο καθοριστικό στην έκβαση του πρωταθλήματος όσο πέρσι ο Στίβεν Τσούμπερ.

Μεταξύ μας λοιπόν και κλείνω, ποτέ εδώ και χρόνια οι καλύτεροι δεν ήταν τόσο πολύ μαζεμένοι σε μια ομάδα, όσο σε αυτή την ΑΕΚ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x