Γενικά

Τσέφεριν: «Super League; Κερδίσαμε, αν θέλουν να πάνε αλλού»

Για την European Super League μίλησε ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Sky Sports».

Ο Πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν, παραχώρησε συνέντευξη στο «Sky Sports» στην οποία αναφέρθηκε στον τελικό του Conference League, αλλά και στην υπόθεση με την European Super League, όπου ανέφερε χαρακτηρίστηκα πως η ευρωπαϊκή Ομοσπονδία κέρδισε τη μάχη.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

«Πρώτα απ’ όλα, σαν πρότζεκτ ήταν κάθε άλλο από «Super» και τελείωσε. Μπορούνα να κάνουν ότι θέλουν, είναι δική τους δουλειά. Είμαι βέβαιος ότι τόσο νομικά όσο και ηθικά, έχουμε δίκιο. Είμαι βέβαιος ότι θα κερδίσουμε στο δικαστήριο. Χρησιμοποιούν ως βασικό θέμα το γεγονός ότι η UEFA έχει το μονοπώλιο, τους είπαμε ότι δεν ισχύει αυτό και ότι αν θέλουν μπορούν να παίξουν στον δικό τους διαγωνισμό.

Είναι περίεργο όμως ότι θέλουν το δικό τους τουρνουά, αλλά ταυτόχρονα θέλουν να παίξουν και στο δικό μας. Τέλος πάντων, για εμένα έχει κλείσει το θέμα. Ίσως κάποιος θέλει να επιμείνει, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που επιμένουν ότι η γη είναι επίπεδη…»


Όσον αφορά τον τελικό του Conference League, ανέφερε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την διοργάνωση, στην αρχή υπήρχαν πολλοί δήθεν ειδικοί του ποδοσφαίρου που την χαρακτήρισαν ασήμαντη. Ρίμα και Φέγενορντ, είναι δύο ομάδες που θα μπορούσαν να παίξουν στο Champions League. Ανυπομονώ να δω την αναμέτρηση».

Για το ότι θα γίνει ο τελικός στα Τίρανα: «Καλύτερα μικρά γήπεδα με φιλάθλους, παρά άδεια γήπεδα. Νομίζω ότι ήταν η καλή ιδέα για να γίνει ο πρώτος τελικό της νέας διοργάνωσης.»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x