Γενικά

Τσέφεριν: «Θα εργαστούμε για την επιβίωση και εξέλιξη του γυναικείου ποδοσφαίρου»

Σίγουρος πως το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ευρώπη είναι στην απαρχή της εξέλιξής του εμφανίστηκε ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Πρέπει να γίνουν πολλές διεργασίες ώστε να υπάρξει πλήρης ανάπτυξη και υποστήριξη του γυναικείου ποδοσφαίρου όπως ξεκαθαρίζει ο Αλεξάντερ Τσέφεριν, ωστόσο, η UEFA πρόκειται να κάνει τα πάντα ώστε να είναι υπολογίσιμη δύναμη στο μέλλον.

Το Women’s UEFA Champions League είναι ο θεσμός που αποδεικνύει την επιρροή του γυναικείου ποδοσφαίρου που τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι παρακολουθούν και ο Τσέφεριν γνωρίζει πως η υποστήριξή του συνεπάγεται χρηματοδοτήσεις και περισσότερη προώθηση.

«Οι συνέπειες του κορωνοϊού θα παραμείνουν στο ποδόσφαιρο για κάμποσο διάστημα, αλλά αυτές τις στιγμές είναι που η υποστήριξη της UEFA είναι πιο σημαντική από ποτέ, ακόμη και για να διασφαλίσει το μέλλον του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ευρώπη μακροχρόνια. Έχουμε ήδη διασφαλίσει όλη τη χρηματοδότηση που απαιτείται για να δημιουργήσουμε ένα στρατηγικό πλάνο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια. Αυτό σημαίνει πως θα επενδύσουμε ακόμη περισσότερα σε σχέση με το παρελθόν στο γυναικείο ποδόσφαιρο. Άλλωστε, έχει δημιουργήσει ισχυρές βάσεις για να παραμείνει στο προσκήνιο. Είναι τόσα πολλά στα οποία πρέπει να στοχεύσουμε μελλοντικά», ήταν το σχόλιο του προέδρου της UEFA.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x