Ελλάδα

Τσιάρτας στην El Pais: «Μου αρέσουν Μασούρας, Τσιμίκας και Αλεξανδρόπουλος»

Οι δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα σε ισπανικό Μέσο ενόψει του ματς της Εθνικής με την Ισπανία.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Εθνικής μας ομάδας, Βασίλης Τσιάρτας, μιλώντας στο ισπανικό Μέσο, El Pais, αναφέρθηκε στην ομάδα της Ελλάδας, ενόψει του ματς με την Ισπανία.

«Υπάρχουν νεαροί παίκτες που εξελίσσονται. Υπάρχει ένας παίκτης του Παναθηναϊκού, ο Αλεξανδρόπουλος, τον οποίο πιστεύω πολύ. Έχει ποιότητα για να γίνει μεγάλος ποδοσφαιριστής, αλλά αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες. Ο Ολυμπιακός έχει έναν παίκτη που μου αρέσει, επίσης, τον Μασούρα. Και μετά υπάρχει ο Τσιμίκας της Λίβερπουλ. Μετά λίγα πράγματα. Δεν είναι καλό το επίπεδο».

Για τον Τζον Φαν'τ Σχιπ:

«Η εθνική Ελλάδας είναι μια ομάδα που "χτίζεται". Έχει καλούς παίκτες και έναν Ολλανδό προπονητή με νοοτροπία που μου αρέσει. Τα τελευταία έξι-επτά χρόνια ψάχνουμε την ταυτότητά μας. Τώρα έχουμε μια ομάδα που παίζει καλά, της λείπει λίγο η προσωπικότητα για να μπορεί να ελέγχει τα παιχνίδια, κυρίως όταν είναι πίσω στο σκορ. Το είδαμε στο πρώτο παιχνίδι με τη Σουηδία».

Ενώ τέλος πρόσθεσε: «Η Ισπανία είναι το φαβορί του ομίλου από την αρχή και εμείς πρέπει να εξαντλήσουμε τις δικές μας πιθανότητες για να πάρουμε τη νίκη που θα είναι εξαιρετικά περίπλοκο για εμάς. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο εθνικές ομάδες, αλλά ξέρουμε πως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Στον πρώτο γύρο πήραμε ισοπαλία στην Ισπανία και χάσαμε μόνο ένα παιχνίδι, αν και είχαμε ισοπαλίες σε παιχνίδια που θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει. Πρέπει η Ελλάδα να βγει για να νικήσει, με μυαλό, χωρίς τρέλες, κάτι που μπορεί να έχει άσχημες επιπτώσεις. Θα είναι ένα παιχνίδι τακτικής. Καμία από τις δύο ομάδες δε θα ρισκάρει από την αρχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x