Γενικά

«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Τσιγκρίνσκι η Σαχτάρ»!

Αρκετά πιθανή παρουσιάζουν στην Ουκρανία την επιστροφή του Ντμίτρο Τσιγκρίνσι στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, η οποία αναζητά έναν έμπειρο κεντρικό αμυντικό μετά τον τραυματισμό του Βάλερι Μποντάρ.

Μια σπουδαία επιστροφή, εφόσον φυσικά ολοκληρωθεί, φέρνουν στο προσκήνιο για τον Ντίτρο Τσιγκρίσνκι οι Ουκρανοί.

Συγκεκριμένα, το «football24.ua» αναφέρει πως ο 36χρονος στόπερ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ προκειμένου να αποτελέσει και πάλι μέλος του ρόστερ της. Κάτι που θα σημάνει την 3η του θητεία στις τάξεις της.

Το εν λόγω ρεπορτάζ στέκεται στο ότι οι πρωταθλητές Ουκρανίας βρίσκονται σε αναζήτηση ενός έμπειρου κεντρικού αμυντικού μετά τον σοβαρό τραυματισμό (κάταγμα κλείδας) του Βάλερι Μποντάρ στο ματς με τη Μέταλιστ, ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον δύο μήνες. Έτσι, το Μέσο μεταφέρει πως ο Αθλητικός Διευθυντής του κλαμπ, Ντάριο Σρνα, πρότεινε την περίπτωση του Τσιγκρίνσκι. Μάλιστα, όπως τονίζεται, ο τελευταίος έχει πει το «ναι».

Το εν λόγω ρεπορτάζ αναφέρεται και στη συνεργασία του Τσιγκρίνσκι με τον Ιωνικό, σημειώνοντας πως έχει λεχθεί ότι οι Νικαιώτες έχουν αφήσει ελεύθερο τον μέχρι πρότινος άσο τους. Ενώ την ίδια στιγμή κάνει λόγο και για τις ομάδες που έχουν γραφτεί ότι ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Ουκρανού αμυντικού, μεταξύ αυτών σύλλογοι από Ελλάδα και Ασία (χωρίς να τις κατονομάσει) αλλά και την κυπριακή ΑΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Τσιγκρίνσκι μετακόμισε από τη Σαχτάρ στην Μπαρτσελόνα το 2009 έναντι 25 εκατ. ευρώ, κάνοντας το αντίστροφο δρομολόγιο το επόμενο καλοκαίρι με 15 εκατ. ευρώ. Εν συνεχεία, ακολούθησε το πέρασμά του από την Ντνίπρο και φυσικά από την ΑΕΚ (126 συμ., 5 γκολ/2 ασίστ) και τον Ιωνικό (53 συμ., 2 γκολ). Συνολικά με τους πρωταθλητές Ουκρανίας στις δύο θητείες του έχει 189 συμμετοχές (16 γκολ / 2 ασίστ) και μένει να φανεί εάν θα τις... διακορασίσει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x