Γενικά

Επίθεση Τσιλαβέρτ σε Βινίσιους: «Ο πρώτος που προσβάλει είναι αυτός-Το ποδόσφαιρο είναι για άντρες»

Ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ καυτηρίασε τον Βινίσιους που δάκρυσε μιλώντας για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται.

Ο Βινίσιους Τζούνιορ συγκλόνισε με όσα δήλωσε με κλάματα για τις ρατσιστικές επιθέσεις που δέχεται στα γήπεδα της Ισπανίας. Σε αυτούς που άγγιξε το ανθρώπινο ξέσπασμα του Βραζιλιάνου σταρ δεν συγκαταλέγεται ο Χοσέ Λουίς Τσιλαβέρτ, καθώς ο θρυλικός Παραγουανός τερματοφύλακας καυτηρίασε τη συμπεριφορά του άσου της Ρεάλ.

«Άρτος και θεάματα! Εκείνος είναι ο πρώτος που προσβάλει και επιτίθεται στους αντιπάλους του. Μην είσαι αδ@@@ή, το ποδόσφαιρο είναι για άντρες», σχολίασε στα social media ο 58χρονος πλέον Τσιλαβέρτ, που είχε 74 εμφανίσεις με την εθνική Παραγουάης και έγινε διάσημος-εκτός των άλλων-επειδή πέτυχε 67 γκολ, κυρίως με πέναλτι και εκτελέσεις φάουλ.

O «Βίνι» χθες, εν όψει του φιλικού ανάμεσα στη Βραζιλία και την Ισπανία με κοινό μήνυμα κατά του ρατσισμού, ανέφερε: «Συγγνώμη. Θέλω απλώς να παίξω ποδόσφαιρο, να κάνω τα πάντα για την ομάδα μου και την οικογένειά μου, να μην βλέπω ποτέ μαύρους ανθρώπους να υποφέρουν. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω από την Ισπανία, γιατί αυτό θα έδινε στους ρατσιστές αυτό που θέλουν. Δεν πρόκειται να φύγω από το καλύτερο κλαμπ στον κόσμο. Οι ρατσιστές είναι μειοψηφία, θα παραμείνω σταθερός και δυνατός γιατί ο πρόεδρος και ο σύλλογος με υποστηρίζουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x