Πυρ και μανία με τον διαιτητή Ευαγγέλου ήταν ο ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ και τον αποκλεισμό από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο 24χρονος επιθετικός δεν στάθηκε μόνο στο δικό του ακυρωθέν γκολ, αλλά και στη διαιτησία του πρώτου αγώνα στην Τούμπα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Οι διαιτητικές αποφάσεις μας στέρησαν την πρόκριση. Και στην Τούμπα και σήμερα. Στο σημερινό αγώνα εφευρέθηκε ένα φάουλ. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν θα σταθούμε σε αυτό, αλλά στην προσπάθεια που κάναμε. Αντιμετωπίσαμε την καλύτερη ομάδα και την κοιτάξαμε στα μάτια και θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε κάτι περισσότερο. Παρόλα αυτά τα λάθη κατά της ομάδας μου είναι πολλά και επαναλαμβανόμενα.

Εγώ κάνω μια κίνηση στον χώρο βλέπω την μπάλα και τον αμυντικό του ΠΑΟΚ να πέφτει μόνος του και με πιάσανε τα γέλια. Τον ρώτησα τι γίνεται, είπα και στον Βαρέλα και στον διαιτητή ότι δεν έκανα τίποτα. Δεν μπορούμε να αλλάξουμε τις αποφάσεις των διαιτητών όμως. Το μόνο που θα πω είναι πως γελάω με τέτοια σφυρίγματα και από όλα αυτά βγαίνω δυνατός. Θέλω να ευχηθώ περαστικά στον Βιεϊρίνια, πιο δυνατός γιατί τον χρειάζεται το ποδόσφαιρο».