Ο «Τσίμι» μετακινήθηκε από τη Λίβερπουλ στους «τζαλορόσι», μετακόμισε στην αιώνια πόλη στην έναρξη της εποχής Γκασπερίνι στην άκρη του πάγκου, αλλά δεν ξεκινά άμεσα τη ζωή στη Ρώμη ως βασικός.
Ο Ανχελίνο προς το παρόν… προηγείται, αλλά, όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος «θα πρέπει ν’ ανησυχεί έχοντας πλέον τον Τσιμίκα μαζί του, αφού ο Έλληνας θα φροντίσει να του κάνει δύσκολη τη ζωή.
Άλλωστε, εκείνος δεν θέλει να βιώσει και στη Ρόμα ό,τι έζησε στη Λίβερπουλ και δεν θέλει να βλέπει τον Ανχελίνο σαν άλλον… Ρόμπερτσον που θα είναι μπροστά από εκείνον».
Πάντως, για την αναμέτρηση απέναντι στην Τορίνο, το μεσημέρι της Κυριακής (13:30 ώρα Ελλάδας) στο «Ολίμπικο», ο Greek Scouser θα είναι στον πάγκο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






