Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Ούτε η αποζημίωση εμπόδιο για την αποχώρηση Φερέιρα»

Ακόμα και η μεγάλη αποζημίωση που έχει λαμβάνειν ο Φερέιρα δεν αποτελεί πλέον εμπόδιο για την αποχώρηση του Πορτογάλου τεχνικού, αφού στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως η χρονιά ήταν πλήρως αποτυχημένη.

Στην πόρτα της εξόδου του ΠΑΟΚ είναι για τα καλά ο Άμπελ Φερέιρα μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα σε μια χρονιά που χαρακτηρίζεται ως αποτυχημένη μιας και η ομάδα έμεινε εκτός όλων των στόχων που είχαν τεθεί.

Σχολιάζοντας την επόμενη μέρα στον ΣΠΟΡ FM ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε ότι οι πιθανότητες παραμονής του Άμπελ Φερέιρα είναι ελάχιστες, αφού πλέον ούτε η μεγάλη αποζημίωση που έχει λαμβάνειν δεν μπορεί να παίξει ρόλο μιας και προτεραιότητα είναι το μέλλον της ομάδας την επόμενη σεζόν. Ωστόσο, όπως τόνισε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ δεν πρέπει να υπάρξει ισοπέδωση στις αποχωρήσεις για μια ομάδα που έχει χαρίσει τους μισούς από τους τίτλους της ιστορίας του συλλόγου.

Σίγουρα οι αλλαγές θα είναι μεγάλες, ενώ θεωρείται κέρδος το γεγονός ότι μετά την επανέναρξη φάνηκαν όλες οι αδυναμίες και οι παθογένειες, που θα πρέπει να διορθωθούν για ενόψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν.



Ακούστε εδώ όλα τα ρεπορτάζ των ομάδων από τον ΣΠΟΡ FM 94.6

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x