Stoiximan Super League

Τσορμπατζόγλου: «Τεράστια αποτυχία ο αποκλεισμός για τον ΠΑΟΚ»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου έκανε λόγο για μεγάλη σφαλιάρα για τον ΠΑΟΚ.

Η ήττα από την Ομόνοια που σήμανε και τον αποκλεισμό του ΠΑΟΚ από το Europa League συνιστά μεγάλο πλήγμα για την ομάδα, όπως τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Είναι τεράστια αποτυχία, τόσο η ήττα όσο και ο αποκλεισμός από την πέμπτη αγωνιστική. Είναι μεγάλη σφαλιάρα και μεγάλο το σοκ, ειδικά από τη στιγμή που μέχρι πριν δύο αγωνιστικές έδειχνε φαβορί για την πρόκριση. Είναι μια αποτυχημένη πορεία σε όμιλο, γιατί προστίθεται στις προηγούμενες», επισήμανε.

Αναφερόμενος στα αίτια της ήττας, είπε: «Ο τρόπος που μπήκε ο ΠΑΟΚ στο ματς ήταν απαράδεκτος. Ξαφνιάστηκε από τους γρήγορους παίκτες της Ομόνοιας που εξέθεσαν έμπειρους παίκτες όπως ο Κρέσπο και ο Βαρέλα. Υπάρχει μεγάλο θέμα με τους φορ. Ο ΠΑΟΚ δεν αξιοποιεί τις ευκαιρίες του και λείπει το εύκολο γκολ στην ομάδα. Νομίζω πως και ο Γκαρσία βιάστηκε λίγο με τις αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί η ομάδα έκλεισε με καλή εικόνα το πρώτο μέρος».

Όσο για την επόμενη μέρα; «Θα πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα την απογοήτευση και την αποτυχία αυτή, αλλά και να στηριχτεί εμπράκτως ο Γκαρσία από τη διοίκηση. Δεν έχει ανοίξει ακόμη πάντως η συζήτηση για μεταγραφική ενίσχυση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x