Γενικά

Κρεμάει τα παπούτσια του ο Μάριο Φερνάντες

Τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα βάζει ο αμυντικός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Μάριο Φερνάντες.

Μετά από 328 αγώνες με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, 10 γκολ, τρία πρωταθλήματα Ρωσίας, ένα Κύπελλο Ρωσίας και τρεις κατακτήσεις Σούπερ Καπ Ρωσίας, ο Μάριο Φερνάντες βάζει τέλος στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Ο ίδιος, με μήνυμα του στην επίσημη σελίδα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εξηγεί τον λόγο που πήρε την απόφαση να αποσυρθεί, σε ηλικία 31 χρονών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αγαπητοί φίλοι! Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον θεό για αυτά τα υπέροχα 10 χρόνια που πέρασα στη Ρωσία. Χωρίς τη βοήθειά του, δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα εδώ. Ο θεός μου έδωσε δύναμη για κάθε προπόνηση, για κάθε παιχνίδι και τον ευχαριστώ γι' αυτό. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους αγαπημένους μας οπαδούς για τον μεγάλο σεβασμό τους για μένα και τη ζεστασιά που πάντα μου έδιναν. Πάντα υποστήριζαν και μου έδιναν επιπλέον κίνητρο για να εργαστώ τόσο στα χαρούμενα, όσο και τα άσχημα της ομάδας.

Αλλά τον τελευταίο καιρό νιώθω μια κολοσσιαία συσσωρευμένη κόπωση και τεράστια εξάντληση και δεν μπορώ πλέον να δώσω όλα όσα πάντα έδινα προς όφελος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας τα τελευταία χρόνια. Ασχολούμαι επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο εδώ και 13 χρόνια, από τα οποία πέρασα 10 χρόνια στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ήρθε η ώρα να είμαι με την οικογένειά μου. Επιπλέον, όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, φέτος θα έχουμε ένα γιο. Θέλω να είμαι κοντά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και θα παρακολουθήσω την πρόοδό της. Συναντήθηκα με τον πρόεδρο του συλλόγου Εβγκένι Γκίνερ και τον γενικό διευθυντή Ρομάν Μπαμπάεβ, τους εξήγησα όλα όσα ήταν στην ψυχή μου και τους ζήτησα να μου επιτρέψουν να περάσω λίγο χρόνο με την οικογένειά μου στη Βραζιλία. Τους είμαι ευγνώμων που συμπάσχουν με το αίτημά μου και συμφώνησαν να με αφήσουν να φύγω, αντιμετωπίζοντάς με σαν γιο τους».

Ο Μάριο Φερνάντες θα αγωνιστεί στην τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με την Ροστόφ και στην συνέχεια θα αποχωρίσει για την Βραζιλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x