Ιταλία

Τζάστιν Κλάιφετ: «Είναι πολύ εύκολο από μεγάλο ταλέντο να βρεθείς στον πάτο»

Ο Τζάστιν Κλάιφετ εμφανίστηκε χαρούμενος με την επιλογή του να ενταχθεί στην Ρόμα ενώ τόνισε την ευκολία για έναν ποδοσφαιριστή, από μεγάλο ταλέντο να βρεθεί στον πάτο.

Ευδιάθετος και ικανοποιημένος με την απόφασή του να ενταχθεί στην Ρόμα παρουσιάστηκε ο Τζάστιν Κλάιφετ, ο οποίος μίλησε με ιδιαίτερη ωριμότητα για την ηλικία του σε ερωτήσεις Ιταλών δημοσιογράφων.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στο ιταλικό Μέσο «Corriere dello Sport», αναφορικά στα σχέδια που έχει στην καριέρα του, υποστηρίζοντας: «Έχω ξεκάθαρη εικόνα για τον τρόπο που θέλω να συνεχίσω το ποδοσφαιρικό μου ταξίδι. Είναι πολύ εύκολο από μεγάλο ταλέντο να βρεθείς στον πάτο, όμως δεν υπάρχει πρόβλημα διότι εξαρτάται από εμένα να βελτιωθώ. Ελπίζω η στιγμή μου να έρθει σύντομα, καθώς προπονούμαι σκληρά. Ειλικρινά, προτιμώ να παίζω από την αρχή, με την Βικτόρια Πλζεν τα πήγα αρκετά καλά και δεν μπορώ να περιμένω να το κάνω πιο συχνά».

Για τους επικριτές του, ο γιος του παλαίμαχου Ολλανδού επιθετικού, Πάτρικ Κλάιφετ, ανέφερε, «Υπάρχουν ορισμένοι, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι, δεν θα είμαι σε θέση να καταφέρω να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις, όμως έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και είμαι έτοιμος να το αποδείξω σε όλους. Εξελίσσομαι αρκετά και δεν παραπονιέμαι».

Τέλος, ο νεαρός μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε και στον πρώην συμπαίκτη του στον Άγιαξ, Αμπντελάκ Νούρι, ο οποίος το καλοκαίρι ξύπνησε από κώμα που είχε πέσει, για περισσότερο από ένα χρόνο. Χαρακτηριστικά, ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής δήλωσε, «Είμαι πολύ κοντά του και θέλω να βελτιωθεί η υγεία του. Όταν όλο το στάδιο σηκώθηκε να τον χειροκροτήσει, είχα ανατριχιάσει».

Επιμέλεια: Γιώργος Μαργέτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x