Ιταλία

Τζάτζα: «Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Γιουβέντους»

Ο Σιμόνε Τζάτζα δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει από την ομάδα της Γιουβέντους ακόμα και αν δεν παίξει στην Εθνική Ιταλίας για το EURO 2016 που γίνεται στην Γαλλία, όπως δήλωσε.

Τα σενάρια περί αποχώρησής του από τη Γιουβέντους, διέψευσε ο Σιμόνε Τζάτζα, αφού όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου για το ερχόμενο φιλικό με την Γερμανία την Τρίτη, πριν φύγει από τη «μεγάλη κυρία» θέλει να γίνει ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του

«Ξοδεύω πολύ χρόνο στο πάγκο της Γιουβέντους και φοβάμαι πως δεν θα παίξω στο EURO 2016 στην Γαλλία. Φοβήθηκα όταν ο Κόντε είπε ότι θα καλέσει μόνο τους ποδοσφαιριστές που έχουν παίξει με τακτική, όντως ήταν σωστό αυτό πού είπε ο προπονητής και μου έδωσε κίνητρο, χωρίς όμως να με κάνει να αισθάνομαι ασφαλής στον τόπο μου. Φυσικά η πρώτη επιλογή του προπονητή είναι να θέλει τα πρωτοκλασάτα ονόματα που παίζουν στις καλύτερες ομάδες και αυτή η τακτική του Κόντε φέρνει περισσότερο ανταγωνισμό.

Ο σύλλογος σταμάτησε την πώληση μου τον Ιανουάριο και δεν ήθελε να φύγω, ελπίζω να παίζω πιο συχνά διότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν θέλει να είναι στο πάγκο.

Αυτή την στιγμή είμαι στην Γιουβέντους, και πριν πάω σε κάποια άλλη ομάδα θα ήθελα να γίνω ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής»
.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Μελισσάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x