Γενικά

Ο Τζέραρντ κινδυνεύει να μην κάθεται στον πάγκο στη φιέστα τίτλου της Ρέιντζερς

O Στίβεν Τζέραρντ κινδυνεύει να μην βρίσκεται στον πάγκο της Ρέιντζερς σε κάποια απ' τα επόμενα παιχνίδια της, ένα εκ των οποίων θα αποτελέσει και φιέστα τίτλου.

Η Ρέιντζερς του Στίβεν Τζέραρντ βρίσκεται στο +18 από την Σέλτικ στην Premiership Σκωτίας και χρειάζεται 4 βαθμούς στα εναπομείναντα ματς ώστε να στεφθεί και τυπικά πρωταθλήτρια, έπειτα από 10 χρόνια.

Αυτό σημαίνει ότι εφόσον νικήσει στο επόμενο παιχνίδι την Σεντ Μίρεν και ηττηθεί η Σέλτικ από την Νταντί Γιουνάιτεντ, μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια χωρίς να περιμένει το μεταξύ τους ντέρμπι της μεθεπόμενης αγωνιστικής.

Ωστόσο, ο Στίβεν Τζέραρντ αντιμετωπίζει αρκετές πιθανότητες να απουσιάζει από τον πάγκο σε κάποιους από τους προσεχείς αγώνες. Αιτία είναι η κόκκινη κάρτα (δύο συνεχόμενες κίτρινες) που δέχθηκε στο ημίχρονο του ματς με την Λίβινγκστον (νίκη με 1-0) για έντονες διαμαρτυρίες προς τον διαιτητή.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ θα τιμωρηθεί σίγουρα για την αποβολή του, ωστόσο περιμένει να πληροφορηθεί πώς ακριβώς και με ποιά ποινή, για να μάθει αν θα μπορέσει να βρίσκεται στον πάγκο στα προσεχή παιχνίδια της Ρέιντζερς, ένα εκ των οποίων θα αποτελέσει και φιέστα τίτλου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x