Γαλλία

Τζιμπρίλ Σισέ: Τρέχει στα δικαστήρια τον άνδρα που τον δυσφήμησε για σχέσεις με ανήλικες

Ο Τζιμπρίλ Σισέ είναι αποφασισμένος να καθαρίσει το όνομά του από τις συκοφαντικές δηλώσεις που έγιναν σε βάρος του στη διάρκεια της δίκης για την υπόθεση Βαλμπουενά.

Ο Τζιμπρίλ Σισέ βρέθηκε «φορτωμένος» με μια κατηγορία που είναι ανυπόστατη. Ο Γάλλος παλαίμαχος επιθετικός του Παναθηναϊκού παρέστη ως μάρτυρας στην περιβόητη υπόθεση της sex tape του Ματιέ Βαλμπουενά, στην οποία είχε εμπλακεί και ο Καρίμ Μπενζεμά. Ο Σισέ άκουσε στη διάρκεια της δίκης τον Μουσταφά Ζουαουί, ο οποίος καταδικάστηκε σε δυόμισι χρόνια φυλάκιση ως «εγκέφαλος» στην υπόθεση εκβιασμού του μέσου του Ολυμπιακού, να τον κατηγορεί για σεξουαλικές σχέσεις με ανήλικες!

Ο 40χρονος άλλοτε μεγάλος επιθετικός ομάδων όπως Λίβερπουλ, Μαρσέιγ και Οσέρ, δεν άφησε τις κατηγορίες αναπάντητες. Κατέθεσε άμεσα αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση, με τον Ζουαουί να αρνείται ότι ξεστόμισε τέτοιες κατηγορίες σε βάρος του. Φέτος τον Ιούνιο στον συγκεκριμένο άνδρα απαγγέλθηκαν κατηγορίες για συκοφαντική δυσφήμηση, ενώ προ ημερών, στις αρχές Αυγούστου, ο εισαγγελέας των Βερσαλιών παρέπεμψε την υπόθεση σε ποινικό δικαστήριο.

Ο Σισέ επλήγη από τις συγκεκριμένες κατηγορίες που αποδεικνύονται αβάσιμες και ο ίδιος, σύμφωνα με τους δικηγόρους του, είναι αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να αποκαταστήσει το όνομά του και να τιμωρηθούν οι συκοφάντες. Γι’ αυτό και κινήθηκε νομικά αναμένοντας πλέον νέα καταδικαστική απόφαση σε βάρος του «εγκεφάλου» της υπόθεσης εκβιασμού του Ματιέ Βαλμπουενά για ένα ροζ βίντεο που είχαν τραβήξει εν αγνοία του και βρέθηκε σε λάθος χέρια.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x