Ισπανία

Τζόρντι Άλμπα: «Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον Λουίς Ενρίκε»

Απεριόριστο σεβασμό για τον Λουίς Ενρίκε επιμένει πως τρέφει ο Τζόρντι Άλμπα, που διέψευσε τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για κόντρα των δύο αντρών.

Κανένα πρόβλημα δεν έχει με τον Λουίς Ενρίκε ο Τζόρντι Άλμπα, όπως υποστήριξε σε δημοσιογράφους της «Cadena Cope» και διέψευσε τα δημοσιεύματα περί κόντρας του με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των «Φούριας Ρόχας».

Ο ακραίος οπισθοφύλακας της Μπαρτσελόνα δεν είχε κληθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Ισπανίας για τα προηγούμενα παιχνίδια, μέχρι που έλαβε την πρόσκληση ενόψει του αγώνα με την Κροατία.

«Είναι πάντα συναρπαστικό να σε επιλέγουν στην εθνική ομάδα, αλλά αυτή τη φορά είναι ακόμα περισσότερο», δήλωσε ο Άλμπα.

«Με τον Λουίς Ενρίκε; Όχι, δεν υπάρχουν καθόλου προβλήματα, με βοήθησε πολύ στην Μπαρτσελόνα και δεν ξέρω κάποιον που θα έλεγε κακή κουβέντα για αυτόν», συνέχισε.

«Ποτέ δεν είχα προβλήματα μαζί του, η με την προπονητική του. Ξέρουμε καλά ο ένας τον άλλον και αυτό θα έπρεπε να ωφελήσει και τους δυο μας. Είναι ένας προπονητής που έχει κερδίσει πολλούς τίτλους και είχε τεράστια καριέρα, η σχέση του με τους παίκτες είναι πολύ καλή».

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x