Stoiximan Super League

Υπέγραψε ο Τσιντώτας στην ΑΕΚ

Παίκτης της ΑΕΚ από τον Ιούλιο, όταν και μένει ελεύθερος από τον Λεβαδειακό, θα είναι ο Δημήτρης Τσιντώτας, ο οποίος υπέγραψε. Το απόγευμα οι ανακοινώσεις για Μεληκιώτη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Μία ακόμη μεταγραφή Έλληνα παίκτη (μετά από εκείνη του 20χρονου μεσοεπιθετικού Δημήτρη Μεληκιώτη, που σήμερα θα ανακοινωθεί) έκλεισε η ΑΕΚ.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Τσιντώτα, ο οποίος θα ανήκει στην «Ένωση» από τον Ιούλιο, όταν και ολοκληρώνεται η συνεργασία του με τον Λεβαδειακό.

Ο 23χρονος γκολκίπερ από την Κατερίνη έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο, όπως έχει δικαίωμα να πράξει βάσει κανονισμών έξι μήνες πριν μείνει ελεύθερος.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιό του είναι διάρκειας 3+1 ετών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x