Αγγλία

«Υποκλίθηκε» στον Ιμπραΐμοβιτς ο Ζαμπρότα

Το εγκώμιο του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς έπλεξε ο θρυλικός Τζιανλούκα Ζαμπρότα, επαινώντας τις ξεχωριστές ικανότητές του.

Τις ξεχωριστές ικανότητες του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εξήρε ο Τζιανλούκα Ζαμπρότα, με τον οποίο υπήρξαν συμπαίκτες για συνολικά 4 σεζόν, τόσο στη Μίλαν, όσο και στη Γιουβέντους.

Με αφορμή τις επιδόσεις του Σουηδού στράικερ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (6 γκολ σε 12 αναμετρήσεις), ο 39χρονος θρύλος του ιταλικού ποδοσφαίρου, και προπονητής της ινδικής Ντέλχι Ντάιναμος, εξέφρασε το θαυμασμό του για αυτά που μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο.

«Ήμουν πολύ τυχερός, καθώς αγωνίστηκα μαζί με καταπληκτικούς επιθετικούς, όπως τον Ετό, τον Ανρί και τον Τρεζεγκέ, και ο Ζλάταν ήταν ένας από τους καλύτερους. Είναι μια μεγάλη προσωπικότητα και εξαιρετικός επαγγελματίας. Πάντα δίνει το 100% και είναι πολύ δυναμικός, ενώ η τεχνική του είναι πληρέστατη».

Σίγουρα, είναι μεγάλο παράσημο για έναν επιθετικό να δέχεται μια τόσο θετική κριτική, από έναν εκ των κορυφαίων αμυντικών της τελευταίας 20ετίας. Μπορεί τα τελευταία παιχνίδια να μην έχουν πάει κατ’ευχήν (μόλις 1 γκολ στα τελευταία 7 ματς), όμως ο Ζλάταν έχει πάντοτε τον τρόπο να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Επιμέλεια: Μάριος Φορτούνης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x