Γενικά

Υποψήφιο για γκολ της χρονιάς στον κόσμο το φάουλ του Λάζαρου!

Μεγάλη διάκριση για τον Χριστοδουλόπουλο. Η FIFA ανακοίνωσε τα υποψήφια γκολ για το καλύτερο της χρονιάς και στη λίστα είναι το όνομα του Λάζαρου, μαζί με των Μέσι-Ρονάλντο-Μπέιλ και όχι μόνο.

Ρονάλντο, Μέσι, Μπέιλ, αλλά και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος!

Η FIFA ανακοίνωσε τη λίστα με τα υποψήφια γκολ για το καλύτερο της χρονιάς στον κόσμο και ανάμεσά τους βρίσκεται και ένα του 31χρονου Έλληνα άσου.

Ποιο; Μα φυσικά το φάουλ που έβαλε στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός για τη σεζόν 2017-18 στο ΟΑΚΑ, με το οποίο ισοφάρισε σε 2-2 για την Ένωση ο νυν μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων».

Παράλληλα, το τρόπαιο διεκδικούν - μεταξύ άλλων - ο Γκάρεθ Μπέιλ για το «ψαλιδάκι» του στον τελικό του Champions League μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Λίβερπουλ, ο μέχρι πρότινος συμπαίκτης του και νυν ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο, για το γκολ του (με τον ίδιο τρόπο) στο ματς με τη «Γηραιά Κυρία» για τα προημιτελικά του Champions League, ενώ στα υποψήφια είναι και το τέρμα του Μέσι για το ματς της Αργεντινής με τη Νιγηρία για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Σαλάχ για το τέρμα του με τη Λίβερπουλ κόντρα στην Έβερτον.

Επιπλέον, αυτό του Παβάρ στο ματς της Γαλλίας με την Αργεντινή. Του Ρικάρντο Κουαρέσμα στο Μουντιάλ της Ρωσίας στο ματς της Πορτογαλίας με το Ιράν, του Τσέρισεφ το περασμένο καλοκαίρι επί της Σαουδικής Αραβίας.

Αναλυτικά η λίστα με τα 10 γκολ




Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x