Γαλλία

Ζήτησε να καταθέσει η σύζυγος του Αμπιντάλ για να σταματήσει τις φήμες

Να παρουσιαστεί ενώπιον των Αρχών και να καταθέσει οικειοθελώς ζήτησε η σύζυγος του Ερίκ Αμπιντάλ, ώστε να σταματήσει η φημολογία ότι βρίσκεται πίσω από την επίθεση στη Κίρα Χαμραουί.

Ακρόαση από τις Αρχές που ερευνούν την υπόθεση της επίθεσης στην Κίρα Χαμραουί ζήτησε η ίδια η σύζυγος του Ερίκ Αμπιντάλ, Χαγέτ, όπως γνωστοποίησε ο δικηγόρος της, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί από τη Δευτέρα, σύμφωνα με την οποία βρίσκεται πίσω από το συμβάν.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη έχει καταγραφεί με επίσημο τρόπο, καθώς η Χαγέτ Αμπιντάλ εξέδωσε Δελτίο Τύπου, με το οποίο εξηγεί τη δική της θέση.

«Η Χαγέτ Αμπιντάλ δεν έχει καμία σχέση με αυτή την υπόθεση. Δεν πρόκειται να σχολιάσει το παραμικρό και εύχεται να ακουστεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από τους ερευνητές», αναφέρεται μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα η «Le Monde» δημοσίευσε ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο, οι μασκοφόροι που ξυλοκόπησαν την Κίρα Χαμραουί, της φώναξαν αν της αρέσει τώρα που έχει μπλέξει με παντρεμένους άντρες, «φωτογραφίζοντας» τις πολύ στενές σχέσεις που είχε με τον Ερίκ Αμπιντάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x