Ελλάδα

Ωραία και έτοιμη για πρόκριση η Εθνική!

Μεγάλη νίκη (2-0) στο Ρέξαμ επί της οικοδέσποινας Ουαλίας πήρε η Εθνική Κ-19 για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, αρχίζοντας με ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις της στον όμιλο.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Νίκη μισή πρόκριση στην Elite Round πέτυχε η Εθνική Κ-19 του Γιάννη Γκούμα, καθώς για την 1η αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος επικράτησε της οικοδέσποινας Ουαλίας με 2-0.

Έπειτα από ένα ισορροπημένο α' ημίχρονο που το 0-0 παρέμεινε χωρίς να υπάρξουν ιδιαίτερες συγκινήσεις, το σκορ άνοιξε για την Εθνική ο Μίνγκος στο 59', με τον άσο του Παναθηναϊκού να εκμεταλλεύεται την ασίστ του Σταθόπουλου.

Η Ουαλία στη συνέχεια πίεσε για να βρει το γκολ της ισοφάρισης, αλλά στο 78' ο σκόρερ, πρόσφερε ασίστ στον Νικολάου με τον τελευταίο να κάνει το 2-0, χαρίζοντας το πολύτιμο τρίποντο για το σύνολο του Γιάννη Γκούμα.

Η Εθνική αγωνίζεται πάλι το Σάββατο κόντρα στο Λουξεμβούργο και την Τρίτη (15/11) αντιμετωπίζει την Αγγλία.

Από τον όμιλο προκρίνονται σίγουρα στην Elite Round οι δύο πρώτες ομάδες του ομίλου.

Ουαλία: Χέιλ-Μπράουν, Κοξ, Πουλ, Αμπάντου, Ντα Σίλβα, Τζακ Έβανς (76' Λούις), Σμιθ, Χάρις, Γούντμπερν (90' Χάρινγκτον), Κίραν Έβανς (46' Μπρόντχεντ), Ρόμπερτς.

Ελλάδα: Σιαμπάνης, Βαλμάς, Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος (90' Παυλίδης), Σταθόπουλος (69' Σαμπανίδης), Βρουσάι (78' Οικονομίδης), Νικολάου, Νάτσος.

Η βαθμολογία

1. Ελλάδα 3 (2-0)
2. Αγγλία 0 (0-0)
3. Λουξεμβούργο 0 (0-0
4. Ουαλία 0 (0-2)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x