Stoiximan Super League

Χάβος: «Ήμασταν νευρικοί στο πρώτο, αλλά ανώτεροι στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην ανωτερότητα των παικτών του Παναιτωλικού στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης απέδωσε τη νίκη επί του Πανιωνίου ο Μάκης Χάβος.

Ο Σερραίος τεχνικός των «καναρινιών» τόνισε πως ήταν προετοιμασμένοι για τη μαζική άμυνα των αντιπάλων, αλλά είχαν τις φάσεις να τελειώσουν νωρίτερα το ματς, ενώ εξήρε την ποιότητα του Ρόσα.

Αναλυτικά: «Ξέραμε ότι θα βρούμε απέναντι μας μια ομάδα που θα αμυνθεί με δέκα παίκτες πίσω από την μπάλα και θα θέλει να πάει το παιχνίδι στις μονομαχίες και τις αντεπιθέσεις.

Είχαμε απίστευτη νευρικότητα στο πρώτο ημίχρονο. Παρόλα αυτά, είχαμε καλές φάσεις για να ανοίξουμε το σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, πετύχαμε ένα καταπληκτικό γκολ με τον Φάρλεϊ Ρόσα και πήραμε τη νίκη», είπε αρχικά ο κόουτς των «κυανοκίτρινων».

Και μετά ρωτήθηκε για τον Ρόσα. «Για μένα, είναι μεγάλος παίκτης και μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο. Δεν ‘κόλλησε’ εκεί που πήγε, αλλά εδώ τον αγαπάει ο κόσμος, ο προπονητής, η διοίκηση και με τις εμφανίσεις του αποδεικνύει ότι μπορεί να παίξει σε υψηλότερο επίπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x