Γενικά

Tζαϊντί: «Θέλω να είμαι ο πρώτος Τυνήσιος που θα κοουτσάρω στην Premier League»

Την επιθυμία του να κάνει τη διαφορά στο πρωτάθλημα της Premier League όντας ο πρώτος Τυνήσιος προπονητής εξέφρασε ο Ραντί Tζαϊντί που δηλώνει πως το όνειρό του δεν έχει σταματήσει ακόμη.

Το όνειρό του να είναι ο πρώτος Τυνήσιος τεχνικός που θα βρεθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης υποστήριξε σε συνέντευξή του ο Ραντί Tζαϊντί που στο παρελθόν είχε συνδεθεί με την Σαουθάμπτον και την Μπέρμιγχαμ στην παραμονή του στην Αγγλία.

Ο πρώην σέντερ μπακ που πέρασε πάνω από δέκα χρόνια στην Premier League υποστηρίζει πως η πορεία του ως ποδοσφαιριστής ναι μεν έφθασε στο τέλος της, ωστόσο, η προπονητική του καριέρα βρίσκεται ακόμη στην αρχή και το επόμενο μεγάλο βήμα είναι να πάρει την ευκαιρία σε κάποιο μεγάλο σύλλογο του αγγλικού πρωταθλήματος.

Μάλιστα, έκανε και ένα σύντομο πέρασμα από την Σαουθάμπτον ως προπονητής της U23 και παρά το ότι τώρα βρίσκεται ως τεχνικός στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, ο 44χρονος Tζαϊντί επιδιώκει το μεγάλο come back στην Ευρώπη.

«Γεννήθηκα στην Τυνησία και οι συνθήκες και το περιβάλλον ήταν δύσκολα για ένα παιδί που προσπαθούσε να πραγματοποιήσει τα όνειρά του. Ήμουν συγκεντρωμένος και έδειχνα θέληση να πετύχω, όπως και έκανα. Ήμουν ο πρώτος Τυνήσιος που αγωνίστηκε στην Premier League και στα πρώτα δύο χρόνια κατάφερα και να σκοράρω και να έχω μια από τις καλύτερες άμυνες. Το όνειρό μου, όμως, ακόμη συνεχίζεται. Θέλω να είμαι ο πρώτος Τυνήσιος που θα προπονήσει στην Premier League», επεσήμανε ο νυν προπονητής της αμερικανικής Χάρτφορντ.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x