Ελλάδα

«Χαϊλάντερ» η Ελπίδων στην Σκωτία, πήρε διπλό με δέκα παίκτες

Με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα στις καθυστερήσεις ο Νικολάου και ενώ έπαιζε από το 63’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ρέτσου, επικράτησε εκτός έδρας της Σκωτίας με 1-0.

Στην κορυφή του 4ου ομίλου των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μετά από τέσσερα παιχνίδια βρίσκεται η Εθνική Ελλάδος, μετά την συγκλονιστική νίκη 1-0 επί της Σκωτίας στο Tynecastle. Με γκολ του Δημήτρη Νικολάου στις καθυστερήσεις από την άσπρη βούλα και παρά το γεγονός πως έπαιζε με δέκα ποδοσφαιριστές από το 63’ πήρε μια καθοριστική νίκη, που την έστειλε στους 10 βαθμούς μετά από τέσσερα παιχνίδια.

Tα παιδιά του Γιάννη Γκούμα είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες, με καλύτερη στιγμή αυτή του Παπανικολάου στο 52’ και με τον Ιωαννίδη στο 57’. Ο Ρέτσος στο 63’ θ’ αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Τελικά παρά την πίεση που δέχτηκε, η Εθνική Ελπίδων αξιοποίησε το πέναλτι που παραχώρησε ο Χάρβι και ο Νικολάου στο 90+1’ ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα για να γράψει το 0-1.

ΕΛΛΑΔΑ:Σιαμπάνης, Νάτσος, Ευαγγέλου, Νικολάου, Κατράνης, Ρέτσος, Μπαλογιάννης (30’ Οικονομίδης), Νταβιώτης, Μπουζούκης (77’ Διαμάντης), Παπανικολάου, Καμπετσής (54’ Ιωαννίδης)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x