Ισπανία

Χάινκες: «Έχω τον κήπο και τα σκυλιά μου…»

Ο κήπος και τα… σκυλιά του, αποτελούν την βασική προτεραιότητα του Γιουπ Χάινκες, που ξεκαθάρισε ότι δεν τίθεται θέμα ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Μπαρτσελόνα.

Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα ήταν σαφείς στην πρόσφατη δημοσκόπηση της καταλανικής εφημερίδας «Sport», για το ποιον προτιμούν για τον πάγκο της ομάδας στη θέση του Τίτο Βιλανόβα. Ο Γιουπ Χάινκες ήταν μακράν του δεύτερου η πρώτη επιλογή, ωστόσο, ο Γερμανός τεχνικός ήταν εξίσου σαφής σε ό,τι αφορά ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

«Μετά από αυτό που έζησα και πέτυχα πέρυσι με την Μπάγερν Μονάχου, μου είναι δύσκολο να δεχθώ οποιαδήποτε προσφορά. Άλλωστε είμαι απασχολημένος με τα χόμπι μου, αθλούμαι, έχω τα σκυλιά μου και τον κήπο μου. Νοιώθω καλά και χαίρομαι που έχω χρόνο για τον εαυτό μου» ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα του 68χρονου τεχνικού.

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x