Γαλλία

Χαλαρή νίκη για την Παρί κόντρα στην Λιλ

Χωρίς να πιάσει ιδιαίτερα στάνταρ απόδοσης, η Παρί Σεν Ζερμέν επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Λιλ για την 14η αγωνιστική της Ligue 1 και αύξησε ακόμα περισσότερο την διαφορά από τη δεύτερη Μαρσέιγ.

Ένα εύκολο βράδυ πέρασαν οι παίκτες του Τούχελ απέναντι στην Λιλ, για την 14η αγωνιστική της Ligue 1, με τους Μάουρο Ικάρντι και Άνχελ Ντι Μαρία να «τελειώνουν» το ματς για την Παρί Σεν Ζερμέν από το πρώτο κι όλας ημίχρονο.

Αν και οι φιλοξενούμενοι είχαν τόσο περισσότερα σουτ στον στόχο όσο και τελικές ευκαιρίες, οι Παριζιάνοι δεν δυσκολεύτηκαν να πετύχουν μια εύκολη νίκη με 2-0 με την οποία άνοιξαν ακόμα περισσότερο την ψαλίδα από την Μαρσέιγ φτάνοντας την διαφορά στους 11 πόντους.

Σημαντικό ρόλο στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα για τους πρωταθλητές Γαλλίας είχε ο Κέιλορ Νάβας, ο οποίος με τις επεμβάσεις του κράτησε στο μηδέν το παθητικό της ομάδας του, απέναντι στο σύνολο του Γκαλτιέ που πετούσε φωτιές επιθετικά, χωρίς να καταφέρει να πετύχει κάποιο τέρμα και κατά συνέπεια να πέσει στην έβδομη θέση με 19 βαθμούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x